reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Xbumx wiesz ja mogę czekać tydzień lub dwa ale nie tyle czasu :p mam iść na kontrolę za miesiąc czy się wchłonął czy też nie ... Bo jak się nie wchłonie to będzie usuwany

Nooo ja jak bym tyle czasu czekała to bym pierdolca dostała ... aaa to jakieś leki na to się bierze , żeby się wchłonal bo ja to ciemna jestem :)

Ciekawe kiedy u mnie @ sie pojawi wzielam ostatnia tabletke luteiny jutro zrobie test ale na bank bedzie jedna kreska wiec to tylko potwierdzi ze okres nadejdzie ale nie wiem kiedy sie pojawi

Xbumx tak ? Ją też ciemna jestem pierwszy raz mam ale dziewczyny pisały że laparoskopowe się usuwa

Łuska trzymam kciuki za || &&&

lusia no zrób jutro test , a jak się @ przez 5-7 dni jeszcze nie pojawi zrobisz nastepny ;)
Ale bardzo trzymie mocno kciuki by był ten cykl dla Ciebie owocny [emoji8]

tęczowa dobranoc ! Wyspij się , mam nadzieję że już obok męża [emoji6]

aga: wsparcie partnera jest bardzo ważne. A jeszcze jak sam się zafiksował tym lepiej, bo i ciebie motywować może :)

olcia: a ta torbiel to z pęcherzyka, który nie pękł czy coś innego? Ja takie miałam to się wchłaniały zaraz w kolejnym cyklu, ale wiadomo, że to zależy od wielu czynników.

kruczyca: lekki stresik z obrączkami, ale dobrze, że zadzwonili i poinformowali. Znaczy dbają o klienta.

teczowa: paw bez pawia :D Ludzie się wody boją, albo nie są jeszcze przyzwyczajeni, ze mrozu nie ma i nic nie zabija tego zapachu :D Ja kiedyś miałam plan, żeby ludziom antyperspiranty rozdawać :D

luska: nie martw się @ na zapas ;)

reklama
Do góry