reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wyślij Swojego na badanie nasienia z morfologia niech też się zbada.
Tak, mąż pójdzie na badanie nasienia i zrobi morfologię- o której nie wiedzieliśmy, żerobi się ją z badaniem nasienia. Dziękuję za informacje. Myślę że dobrze by było od razu zbadać mu hormony. Tylko które? Muszę poczytać necie.

Ostatnia edycja:
Tak, mąż pójdzie na badanie nasienia i zrobi morfologię- o której nie wiedzieliśmy, żerobi się ją z badaniem nasienia. Dziękuję za informacje. Myślę że dobrze by było od razu zbadać mu hormony. Tylko które? Muszę poczytać necie.
Jak maciena tyle funduszy to może zrobić hormony na pewno znajdziesz listę na necie. I u Ciebie hormony też powinny być zrobione i wtedy ze wszystkim do gina na monitoring. [emoji6]

I jak tam weteranki weekend?
W poniedziałek u mnie testowanko [emoji41][emoji851]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to już?[emoji847] czekam na pięknego podytywa[emoji39]

U mnie wczoraj był grill więc jeszcze dochodzę do siebie

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Ooo to już?[emoji847] czekam na pięknego podytywa[emoji39]

U mnie wczoraj był grill więc jeszcze dochodzę do siebie

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Tia.. ale coś mnie już brzuch pobolewa i jakieś mam już zwidy różowe na majtach.. dupa zbita mówię wam będzie z tego ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A potem Hsg. Naczytałam się w internecie o tym badaniu i boję się go. Napiszcie dziewczyny czy to faktycznie takie straszne badanie? Życzę wszystkim powodzenia w staraniach:)
Witaj w naszym gronie. Jeśli chodzi o hsg to nie jet takie straszne, miałam 3 lata temu. Dostałam głupiego jasia więc czułam tylko lekki dyskomfort a potem ból jak przy okresie gdy podawali kontrast. Strach ma wielkie oczy więc nie czytaj tego co w internecie. Na pewno było nieprzyjemne ale mnie jakoś nie bolało. Wtedy oba jajowody miałam drożne. Ewentualnie ból może się zdarzyć jeśli się okaże, że któryś jajowód niedrożny, a tak to spoko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry