reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiesz co, czułam że tak będzie, a to już moja ostatnia inseminacja była... eh

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
[emoji20] jakie dalsze plany Skarbie? Może jeszcze za wcześnie.

reklama
Kochana narazie przerwa... zostaje już tylko stacja in vitro choć nie wiem ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Skarbie trzeba próbować wszystkiego co jest możliwe, porobić badania i działać.

A u mnie dziś 12 dzień po iui i biel na teście więc nic z tego [emoji58] no ale byłam na to gotowa... Nie spodziewalam się innego wyniku ...

Anula [emoji20] [emoji20]
Mam nadzieje ze po prostu jeszcze za wczesnie...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak... kreseczka nadal blada. Nie wiem co myśleć. Ten na dole z dzisiaj
b96aa273b552fcb04cd1f6a7207442f4.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Kreska pociemniala
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

U mnie chyba dzis owulka
Test owu wyszedl wczotaj mega ciemny i od poznego wieczora napieprzaja mnie jajniki. Bo mam wrazenie ze oba [emoji848][emoji16]
Takzepodzialamy jeszcze a potem czekam do swiat na efekty

No i extra. Trzymam kciuki. [emoji8][emoji8] zapisujesz się do gina?

Mania to działajta tam ostro [emoji16]

Wiecie co laski ostatnio rozmawiałam z taka babka z kliniki i po któtce usłyszała historie i zapytała czy bierzemy witaminę D. Mówię, ze nie nikt wcześniej nie wspomniał, a ona ze witamina D to jedna z najważniejszych witamin przy staraniach i musi brac partner i partnerka.. Kurdre już zgłupiałam, ale kupię, zaszkodzić nie zaszkodzi, jedna tableteczka w ta czy w tamta [emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania to działajta tam ostro [emoji16]

Wiecie co laski ostatnio rozmawiałam z taka babka z kliniki i po któtce usłyszała historie i zapytała czy bierzemy witaminę D. Mówię, ze nie nikt wcześniej nie wspomniał, a ona ze witamina D to jedna z najważniejszych witamin przy staraniach i musi brac partner i partnerka.. Kurdre już zgłupiałam, ale kupię, zaszkodzić nie zaszkodzi, jedna tableteczka w ta czy w tamta [emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz dobrze wiedziec [emoji16]

Do góry