reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A to fajnie tam macie [emoji16]

Ja dziś dopiero 6 dni po iui .... ale chce w środę już zrobić bthcg i potem w piątek, bo w piątek mamy zapowiedziana od dawna imprezkę [emoji6] myślę że już jakieś wnioski da się wyciągnąć hmm?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Daj mi tu znać w środę :)

reklama
A to fajnie tam macie [emoji16]

Ja dziś dopiero 6 dni po iui .... ale chce w środę już zrobić bthcg i potem w piątek, bo w piątek mamy zapowiedziana od dawna imprezkę [emoji6] myślę że już jakieś wnioski da się wyciągnąć hmm?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Czyli w środę 10 dzień będzie, a kiedy kazali testować?

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

hejka dziewczyny:) witam w 7 dc dzisiaj pobolewania lewego jajnika troche dziwne ale jest:)po@ wystapily brazowe plamienia tez troche dziwne i do tego kluja mnie piersi po bokach. mam nadzieje ze to zblizajaca sie owulacja, ktora wystapi za niedlugo, co myslicie?

hejka dziewczyny:) witam w 7 dc dzisiaj pobolewania lewego jajnika troche dziwne ale jest:)po@ wystapily brazowe plamienia tez troche dziwne i do tego kluja mnie piersi po bokach. mam nadzieje ze to zblizajaca sie owulacja, ktora wystapi za niedlugo, co myslicie?
Nie wiem nigdy tak nie mialam

Kłucie jajnika ewidentnie wskazuje na owu, plemienia jak to 7dc to może resztki @, a piersi to nie mam pojęcia [emoji4] myślę że zwiastujaca owu.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry dzień ...

Co tu taka cisza :)?

Dobry dzień ...

Co tu taka cisza :)?

Dobry ja dopiero wstalam i czekam na siku i test. [emoji16]. Jak u Ciebie?

Dobry ja dopiero wstalam i czekam na siku i test. [emoji16]. Jak u Ciebie?

Czekasz na siku ? Mi to się chce zawsze odrazu jak się spionizuje[emoji23][emoji6]

A ja , zasiadlam z kawka [emoji6]

Dawaj tam dawaj , wodę odkręć w kraniec [emoji6]

Czekasz na siku ? Mi to się chce zawsze odrazu jak się spionizuje[emoji23][emoji6]

A ja , zasiadlam z kawka [emoji6]

Dawaj tam dawaj , wodę odkręć w kraniec [emoji6]

Udanej niedzieli życzę [emoji8]

reklama
Udanej niedzieli życzę [emoji8]

Dawaj testa [emoji6] hehe a nie mi tu życzenia składasz [emoji6]

A swoją drogą to mi się przypomnialo , młody zawsze jak do szkoły podrzucam ,wysiada i mówi "miłego dnia " ... a ostatnio się rozpędzil wysiada i mówi "wszystkiego najlepszego " hehe [emoji23][emoji6]

Do góry