reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

To i ja się przywitam[emoji6] mamy 7 letniego synka- ciaza bezproblemowa i z zajściem też nie było problemu. Trafiło się nam po 3 miesiącach intensywnej znajomości [emoji6]
Starania o drugie cudo od grudnia 2015. 2 wczesne poronienia jedno w 6 a drugie w 7 tc. Jedna ciaza biochemiczna. To tyle w skrócie.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Motylko, Siwa eh też widzę niezły "bagaż " dźwigacie ....

Noo ja sir staram z 5 lat może ponad ...nawet już nie licze.... czekam aż moje czekanie dobiegnie końca a z drugiej strony ciąża wydaje mi się abstrakcja czymś nieosiągalnym [emoji52]

Teraz mocno wierzę że się uda ... inseminacja dała mi ogromne nadzieję i weź tu nie myśl kiedy głowa wiecznie pracuje [emoji849]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Dziewczyny 3mam kciuki żeby w końcu były te 2 kreseczki &&&

@siwa84 przykro mi ... robiłaś jakieś badania ? Ja mam 4 poronienia i brak dzieci

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Motylko, Siwa eh też widzę niezły "bagaż " dźwigacie ....

Noo ja sir staram z 5 lat może ponad ...nawet już nie licze.... czekam aż moje czekanie dobiegnie końca a z drugiej strony ciąża wydaje mi się abstrakcja czymś nieosiągalnym [emoji52]

Teraz mocno wierzę że się uda ... inseminacja dała mi ogromne nadzieję i weź tu nie myśl kiedy głowa wiecznie pracuje [emoji849]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Mam dokładnie te same odczucia. Ciaza wydaje mi się czymś nieprawdopodobnym[emoji21] już nawet nie pamiętam jak to było w tej szczęśliwej, donoszonej ciąży. Wtedy jakoś nie zwracalam uwagi na szczegóły. Cieszyłam się ale był też strach jak to będzie bo byliśmy młodzi, bez pracy i mało się znaliśmy. Jak widać wyszli wszystko ok ale teraz kiedy z pełną świadomością chcemy, mamy Pieniądze i warunki żeby przyjąć kolejnego bobasa A złośliwość rzeczy martwych nam nie pozwala...
Dziewczyny 3mam kciuki żeby w końcu były te 2 kreseczki &&&

@siwa84 przykro mi ... robiłaś jakieś badania ? Ja mam 4 poronienia i brak dzieci

Kochana byłam 2 tygodnie temu u hematologa. Mieszkam w Niemczech więc tutaj trochę inaczej wygląda diagnostyka. Nawet nie wiem jakie badania mi robili A wyniki będą przesłane bezpośrednio do mojego gina. Wizytę mam 23.02.
Poza tym podstawowe hormony w normie, tarczyca też.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@siwa84 może trzeba zrobić badania w kierunku trombofilii , czy immunologii
Nie wiem jak tam wyglądają badania , bo tutaj sa lekarze co zalecają mnóstwo badań pod kątem poronien

Do góry