No to super [emoji106][emoji110][emoji110]Jednak dalismy radę po działać, M się przespal i lepiej się czuje [emoji6]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
My tez bedziemy dzialac. Ale Mloda niedawno zasnela [emoji58]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super [emoji106][emoji110][emoji110]Jednak dalismy radę po działać, M się przespal i lepiej się czuje [emoji6]
Wszystkie zapracowane [emoji6]Ale tu cisza
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Hahahha Mania u mnie raczej wczoraj ale dzisiaj też mnie kuje od czasu do czasu. [emoji16][emoji16]Wszystkie zapracowane [emoji6]
A u mnie chyba jednak dzis owulka bo mnie tak napieprza jajnik [emoji58]
No u mnie to jest jakas masakraHahahha Mania u mnie raczej wczoraj ale dzisiaj też mnie kuje od czasu do czasu. [emoji16][emoji16]
No to dobrze, dobrze. [emoji6] ważne że wczoraj podzialane. Teraz czekamy na efekty [emoji3]No u mnie to jest jakas masakra
Oba mnie bolą ale ciesze się ze prawy tym razem w koncu pracuje
Tylko nie wiem czy moj maz dzis znowu podoła [emoji6][emoji58]
Ja ma faze lutealna 12 dniMania kiedy testujemy?
No to u mnie podobnie koło 11 powinna być.Ja ma faze lutealna 12 dni
Wiec jesli liczac od jutra po 12 dniach @ nie przyjdzie to zrobie test czyli najwczesniej zrobie test w sobote 10go lutego
A Ty?
No to za 2 tygodnie wszystko bedzie jasne [emoji16][emoji110][emoji110]No to u mnie podobnie koło 11 powinna być.