reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

O matko trzymam kciuki za betę. [emoji16][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale.... jak?! [emoji33][emoji33][emoji33] dzisiaj jestem poddenerwowana cały dzień, siedzę w pracy i wymyślam sobie już wszystkie objawy i analizuje dwa tyg wstecz moje wszystkie grzechy [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale.... jak?! [emoji33][emoji33][emoji33] dzisiaj jestem poddenerwowana cały dzień, siedzę w pracy i wymyślam sobie już wszystkie objawy i analizuje dwa tyg wstecz moje wszystkie grzechy [emoji23][emoji23]

Nie ważne jak ważne, żeby był efekt wysokiej bety. [emoji6] dawaj znać jutro koniecznie. Jakieś objawy?

Dziewczyny.... odważyłam się dzis rano... 32dc. Zrobiłam betę, jutro wyniki.
1515682546-7583fea18b3e2346-aaaaaa.jpeg

O wow [emoji106]
I ja trzymam kciuki za betę [emoji110][emoji110][emoji110]

Nie ważne jak ważne, żeby był efekt wysokiej bety. [emoji6] dawaj znać jutro koniecznie. Jakieś objawy?

Piersi mnie nadal bolą tak jak przed okresem od jakichś dwóch tyg. Chociaż zauważyłam ze jakby od kilku dni trochę mniej. Ciagle jestem głodna... jestem napuchnięta jak przed okresem, boli mnie dół brzucha... skurcze jak przed okresem. No i dziś nie piłam kawy wiec usypiam [emoji23][emoji23]

Piersi mnie nadal bolą tak jak przed okresem od jakichś dwóch tyg. Chociaż zauważyłam ze jakby od kilku dni trochę mniej. Ciagle jestem głodna... jestem napuchnięta jak przed okresem, boli mnie dół brzucha... skurcze jak przed okresem. No i dziś nie piłam kawy wiec usypiam [emoji23][emoji23]

Objawy fajne, czekamy na betę. [emoji5][emoji110]Mnie też bolą cycki chociaz teraz trochę mniej, opuchnięta też jestem ale u mnie pewnie @ zaraz będzie.

Objawy fajne, czekamy na betę. [emoji5][emoji110]Mnie też bolą cycki chociaz teraz trochę mniej, opuchnięta też jestem ale u mnie pewnie @ zaraz będzie.

Ooo a u mnie tym razem brak w ogole objawów
Ale to pewnie dlatego ze sie nie wsłuchuje [emoji6][emoji23]
Wlasnie wrocilam z marketu z zapasem podpasek [emoji23][emoji23]

Oj chyba nie tym razem.
Obawiam sie ze przez kłotnie nie trafilismy w owulke
( o ile w ogole byla)
A w ogole na usg mialam endometrium prawie 15 mm a ra mowi z takim to tylko w ciaze zachodzic [emoji58][emoji23]
No widzisz to dobrze. [emoji6] nic tylko zachodzić. Łatwo się mówi. [emoji17]

reklama
Do góry