reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Funia coś sie dzieje Kochana
U mnie cyce jak baloniki i tez bez push up'a chodzę
Zwykle bawełniane nosze i w końcu widze ze coś tam jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Tylko powiedzcie mi czy one tak ciagle beda rosly??? Bo jak tak to ja nie wiem na jakim rozmiarze ja zakoncze[emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W 1 ej ciąży nic nie miałam, tylko trochę więcej przy karmieniu a teraz aż w szoku jestem
Może ci sie zahamuje haha ale to tez indywidualne.... ja mam takie żyły- nie dość ze na cyckach to jeszcze nad cyckami Ze jak założę strój kompielowy to to strasznie brzydko widać, No ale co takie uroki ciąży. Krew szybciej krąży wiec i żyły bardzo widac

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
No właśnie flakory
Ale póki co Nessinko to sie cieszę
Jak mi sutki czasem twardnieją to sie dziady gapia.. przez push upa nie było widać a w bawelniakach nic nie umknie-zwłaszcza męskim oczom

16udqqmz5v3uqon5.png

Do góry