reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

O Nessi widzę maszyna się spisuje!
Dziewczyny będzie dobrze, musicie wierzyć w swoje fasolki [emoji6]
Wspulczuję chorób i alergii u nas takie żeczy prawie się nie zdarzają, odpukać bo chyba bym zwariowała.
A to mój Skarbek, na pocieszenie krwiak był taki jak ona i jej domeczek [emoji6]
1497966515-aaaaaa.jpeg

1497966523-aaaaaa.jpeg

I jeszcze nasza fura, też się pochwalę [emoji3]
1497966559-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum, Lusia dużo zdrowia:-* ja też byłam chora...takie przeziębienie mnie dopadło że myślałam że umrę ale już na szczęście mi przechodzi. Tylko katar mi został.

Nessi śliczna pościel!:-)

Funia wszystko będzie dobrze:-)

Dorcia ja też mialam bóle brzucha jak na bardzo bolesny okres. Ile ja się tej nospy najadłam to głowa mała a i tak mi to nie pomagało. Do 25 tygodnia ciąży mnie brzuch ciągle bolał. W 18 tc pojechałam do szpitala bo myślałam, że rodzę tak mnie bolało. Nie martw się będzie dobrze. U mnie się tak boleśnie macica rozciągała bo miałam tyłozgięcie. Najważniejsze, że nie plamisz.

Majka śliczna malutka. Ma na imię Rozalka czy Milenka? Fura też piękna:-)

Nuria, Mania co to dla was te egzaminy:-) zwykły pikuś!

A tu Igi:-) jutro kończy 7 tygodni

Załączniki

• Resized_DSCN1100-360x270.jpeg
    Resized_DSCN1100-360x270.jpeg
    32,6 KB · Wyświetleń: 91
Dzień dobry :) ja dzisiaj wolne i od rana w przychodni po skierowanie na wyniki przed endokrynologiem.
Słuchajcie TSH spadło mi z 3,10 na 1,08 :D:D nie wiem czy to sprawa inofemu czy ziółek, ale się cieszę.
Pozostałe :
FT3 - 5,85,
FT4 - 14,51
Robione w 15 dc. Co sądzicie? Jest sens się tłuc 100 km do endokrynologa skoro TSH spadło?

Majka niunia bossska jest [emoji7][emoji7][emoji7]

Nuria ty kujonku mówiłam dasz radę
Mania a jak Twoje egzaminy ??

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ja też już po [emoji16]
Ale ja na wynik muszę czekać do 31.08
Bo to egzamn państwowy

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

reklama
Do góry