Carmen24
Fanka BB :)
Hejka:-)
Carmen ale masz śliczna piłeczkę już! Byłaś na usg czy czekasz do 4 lipca? Już się nie mogę doczekać jak wstawisz zdjęcie bąbla:-)
Dorciu trzymam kciuki za piękne widoki na wizycie:-)
Lusia współczuję:-( kuruj się słońce żebyś na IUI była zdrowiutka.
Nuria super wygląda twój przyszły mąż. Bardzo mi się podoba zestawienie kolorów. Mój mąż miał czarny garnitur i bordowe dodatki.
Nessi pewnie pewnie obrzęki są spowodowane tymi temperaturami...teraz takie upały że oszaleć można.
Bum faktycznie duży już brzuszek! Miki rośnie jak na drożdżach:-)
Mania trzymam kciuki za egzaminy:-)
Rene, Nati, Karola jak tam dzieciaczki?
U mnie czas leci jak szalony. Młody rośnie ładnie i jest przecudowny ale żeby nie było kolorowo to kurcze taką ma wysypke że szok...już nie wiem co mam robić...policzki szorstkie strasznie a na ciałko pod palcami czuć taką jakby kaszkę. Idę z nim do dermatologa bo pediatra jedyne co potrafi powiedzieć to skaza białkowa. Nie jem nabiału już 3 tygodnie, a wysypke mamy od soboty...mam nadzieję, że to trądzik niemowlęcy i mu to zniknie...
Moja mała miała taka szorstka buzie , wyglądała brzydko . Kupiłam tutaj taki krem i wyobraz sobie ,ze już na drugi dzien rano nie miała prawie nic.....
Pewnie ,idź do lekarza będziesz spokojniejsza .
Tynkus ty jedna pytasz [emoji14][emoji14]byłam na wizycie, dzidziolek już bardzo duży nawet płeć poznałam ale lekarz powiedział ze nie mam sie jeszcze nastawiać No może w lipcu wyjść inaczej . [emoji13][emoji13]Tak sie kręcił szkrab ze zdarzył tylko na 10 sekund podejrzeć [emoji27][emoji5]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk