reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)

Carmen ale masz śliczna piłeczkę już! Byłaś na usg czy czekasz do 4 lipca? Już się nie mogę doczekać jak wstawisz zdjęcie bąbla:-)

Dorciu trzymam kciuki za piękne widoki na wizycie:-)

Lusia współczuję:-( kuruj się słońce żebyś na IUI była zdrowiutka.

Nuria super wygląda twój przyszły mąż. Bardzo mi się podoba zestawienie kolorów. Mój mąż miał czarny garnitur i bordowe dodatki.

Nessi pewnie pewnie obrzęki są spowodowane tymi temperaturami...teraz takie upały że oszaleć można.

Bum faktycznie duży już brzuszek! Miki rośnie jak na drożdżach:-)

Mania trzymam kciuki za egzaminy:-)

Rene, Nati, Karola jak tam dzieciaczki?

U mnie czas leci jak szalony. Młody rośnie ładnie i jest przecudowny ale żeby nie było kolorowo to kurcze taką ma wysypke że szok...już nie wiem co mam robić...policzki szorstkie strasznie a na ciałko pod palcami czuć taką jakby kaszkę. Idę z nim do dermatologa bo pediatra jedyne co potrafi powiedzieć to skaza białkowa. Nie jem nabiału już 3 tygodnie, a wysypke mamy od soboty...mam nadzieję, że to trądzik niemowlęcy i mu to zniknie...

Moja mała miała taka szorstka buzie , wyglądała brzydko . Kupiłam tutaj taki krem i wyobraz sobie ,ze już na drugi dzien rano nie miała prawie nic.....
Pewnie ,idź do lekarza będziesz spokojniejsza .
Tynkus ty jedna pytasz [emoji14][emoji14]byłam na wizycie, dzidziolek już bardzo duży nawet płeć poznałam ale lekarz powiedział ze nie mam sie jeszcze nastawiać No może w lipcu wyjść inaczej . [emoji13][emoji13]Tak sie kręcił szkrab ze zdarzył tylko na 10 sekund podejrzeć [emoji27][emoji5]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
aaaaa działa [emoji111] z P winy a naprawiony ino niech mi go ruszy [emoji23]
1497890414-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t0d [emoji594]

To teraz możesz tabelkę unowocześniać [emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Co miesiąc zmieniać [emoji16][emoji16] staraczki do fasolk a fasolki do mamusiek [emoji23]
W czwartek zwolni sie miejsce w fasolkach bo Maziajka ma cc [emoji169] , potem lipiec - tęczowa
Sierpień - Nessi
Wrzesień - JA [emoji1]
październik - listopad - Carmen a potem noworoczne Dziewczyny [emoji4]
Wiec w tym roku jeszcze sie zwolni miejsc a miejsc [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Carmen jakto wizytę miałaś i nie chwalisz sie fotkami anu nic?! No foch normalnie [emoji12]

Matko Kochana
Czy to ciepło pójdzie sobie w uj.... nie mogłoby być z 25 stopni [emoji15][emoji15]

W słońcu będzie grubo ponad 40 :/
0e6ce7c70927de5ef2c3b9d4ec14bc90.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

No zgapilam sie i z tego podjarania nawet fotki nie wzięłam .. taki korek ze mnie [emoji34]
Na początku lipca mam iść do niego sie ważyć wiec zapytam czy by mi nie zrobił usg No chyba ze mi dadzą w szpitalu na połówkowym.

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen jakto wizytę miałaś i nie chwalisz sie fotkami anu nic?! No foch normalnie [emoji12]

Pisałam o wizycie na forum a ze nikt nie zapytał to pomyślałam sobie, ze zapomnialyscie..

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Kiedy mialas? [emoji44]
Jaka płeć dawaj , dawaj ?

Do góry