reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Czy ta twoja @ nie moze chociaż raz odpuścić [emoji19][emoji19]

Luska kuruj sie

Ja zdechła jak placek
Pobyłam na basenie te 3h i umieram. Alergia rozłożyła mnie na całego, wygladam jakbym sie naćpała :/ i czuje sie jakbym była na chaju... zapchany nos tak mnie meczy, mam nadzieje ze sie nie uduszę dzisiejszej nocy

Miałam z mała pod domem chodzić na basen ale nie będę chodziła bo jak mam tak cierpieć to wole kupić jej basen i wystawić na tarasie.....

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Carmen współczuję :/ Mnie dopadł inny problem - puchnę :/ Żadne buty na mnie nie pasują, obrączki zdjąć nie mogę ..

Bidulki moje :( jak ja Wam współczuję :( a ja już byłam w laboratorium zrobić badania :) za dwa dni wizyta :/ o matko [emoji32][emoji32][emoji32]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

To pogadaj z nim
Nie dobrze jest tak puchnąć , ale z drugiej str jest gorąco wiec może tez dlatego.....mi żyłki te czerwone pękają na nogach. Mam pełno pajączków i żylaków bleeeee

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hej ja tez oddalam krew. W srode tez mam wizyte ale na nfz [emoji52] moze w końcu skierowanie na usg dostane od niego.

Nessi wspolczuje puchniecie , ja z Leną od lipca do września tak cierpialam ... Mam nadzieje , ze teraz nie bedzie az tak zle ...

Agnesis buuu wredna @ .
Teraz cykl bedzie z clo?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t0d [emoji594]

reklama
Ja pewnie też badania zrobię w czwartek ..
Tsh, mocz, morfo bo słaba mi wyszła ostatnio - chociaż lekarz twierdził, że miałam za bardzo rozwodnioną krew. Z czym się akurat nie zgodzę ...bo nie piłam dużo dzień przed badaniem.
Muszę dzisiaj iść do sklepu a tak mi się nie chce. Młody zakończenie roku ma w piątek. Muszę mu kupić koszulę ..

Do góry