reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

witajcie, ja po pracy. Wczoraj cały dzien poza domem, aktywnie spędzony :)
Majka ale cudna Niunia :):)
Bum - dobrze, ze ogarnął, a pewnie ze się nie
Ale smaki robicie :)

reklama
Ważne , ze juz po [emoji4] jak rodzeństwo na małą? Zapewne zakochani po uszy [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t4d [emoji594]
Dzieci zakochane ale i mają mnóstwo pytań i planów a wiadomo jaka jest rzeczywistość z noworodkiem [emoji23]

Nie odzywaj się pierwsza [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski jutro biore clo a mam impreze rodzinna, moge cos wypic czy nie bardzo?[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No ja sie tam wina przy clo napilam nie raz [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t4d [emoji594]

Witajcie

Dopiero siadłam
Nóg nie czuje i już nic mi się nie chce
A powinnam się uczyć, we wtorek mam egzamin [emoji33][emoji52]

Majka cudna dzidzia [emoji106]

Nuria ja też piłam alkohol przy clo
Tylko ja bym brała jednak clo rano jak wieczorem chcesz się napić [emoji106]

A to moja dzisiejsza robota
Śmietanowo truskawkowy,alena śmietanie się cieżko pracuje [emoji52]

1497638443-aaaaaa.jpeg

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Nuria ja tez biore od dzis. Dopiero teraz sprawdzilam apke i kuzwa mam juz 4 dc a myslalam ze 3 [emoji45] mam nadzieje ze nic mi sie nie poprzesuwa, bo na 12 dc jestem umowiona do gina i mam nadzieje ze zrobi zastrzyk.
A co do picia to ja bym nie ryzykowała.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nuria my mielismy wesele na 55 osob mielismy tzn slub konkordatowy wiec duzo zalatwiania ale ja suknie kupilam u krawcowej 1100 placilam za nia obraczki mielismy juz wczesniej 2500 kosztowaly w sumie wynioslo nas 15 tys ze wszystkim

Do góry