reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mnie na poczatku tez brzuch bolal jak na @ ...

Ale mi sie nic nie chce , leniuchowalismy do 11 w łóżku rodzinnie , P wolene dopiero w poniedziałek idzie do pracy.
Zupke robie kalafiorowa z klopsikami i moze później spacer - mam nadzieje , ze dam rade wyjść ...

W ogole rano wysłałam P do sklepu a tu zamknięte [emoji16] zapomnialam , ze w te święto sklepy zamknięte [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t3d [emoji594]

Nosz kurde chyba nie aż tak :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie na odwrót
Z początku nie miałam boli za to teraz mam :/ także wydaje mi sie ze to normalne
Nie wkręcają sobie czarnych scenariuszy [emoji8][emoji8] będzie dobrze

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Bum mialam to samo[emoji23] wstalam, posprzatalam, jeszcze mowilam mojemu ze jak bedzie wracal z roboty zeby kupil kapuste pekinska na surówkę do obiadu a tu klops zapomnialam ze dzis Boze Cialo[emoji47][emoji23]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
No haha [emoji23][emoji23] mogliby otworzyć mi wiecznie czegoś brakuje , mam smaka - ale na kolacje namowie P na pizzę [emoji487][emoji487]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

U mnie pod domem sklepy otwarte [emoji16] cos Wam kupić dziewczyny??? [emoji12]

U mnie pod domem sklepy otwarte [emoji16] cos Wam kupić dziewczyny??? [emoji12]

U mnie też na szczęście obok sklep otwarty bo mi jajek brakło [emoji52][emoji23]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

reklama
Zabije Was [emoji14] jesteście okropne :) WOLNE dziś i nie lazic do sklepu!!!! Ból przeszedł :) godzinkę pospalam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry