reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja to chyba sobie zrobię test po ovitrelle i oprawie sobie w ramkę z podpisem " tak wygląda pozytywny test...."

Edit - idę spać bo padam. Jak się obudze to zobaczę test lusi ;-)

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Ostatnia edycja:
reklama
Oczywiście jest to lekka różowa kreska ale ja nie umiem złapać na ostro ..oczywiście ja jestem już po terminie więc wolałabym ciemniejsza [emoji58]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Niunia ja w mnogiej po terminie też miałam jeszcze bladą :) Po tygodniu wyjdzie ciemna gdzieś ...
Umawiałabym się na Twoim miejscu już do lekarza po leki, musisz mieć koniecznie wszelakie możliwe wsparcie od lekarza ..
Nawet nie wiesz jak się cieszę widząc Twoje testy :) Tylko błagam to lekarza śmigaj jak najszybciej ...

Anula z całego serducha życzę by bylo wszystko dobrze [emoji171][emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t4d [emoji594]

Ness z jednej strony cieszę się że w mnogiej po terminie miałaś bladziocha a z drugiej mam jeden wielki cykor ...

Dorcia powiem Ci ze mi testy różne cuda pokazywały także biorę poprawkę [emoji6]

Bum [emoji8]

Dzień dobry

Wchodzę a tu fotka testu i II kreski :-)

Anula- jaka ładna druga kreseczka , ja tez miałam blade w dzień @ , Anula trzymam &&& żeby już nie zbladła [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry

Wchodzę a tu fotka testu i II kreski :-)

Anula- jaka ładna druga kreseczka , ja tez miałam blade w dzień @ , Anula trzymam &&& żeby już nie zbladła [emoji4]

Zobaczymy,postaram się dziś nie zwariować i jutro na betę podjechać
..w poniedziałek powtórzę i w poniedziałek dr

@anula88 [emoji7][emoji7][emoji7]jest,jest[emoji5]
Beta bedzie na pewno[emoji4]
A tak na boczku Ci powiem,ze ja mialam bete 280 a test z cieniem malutkim ,takze zeby krecha byla mega to wydaje mi sie ,ze gdzies jak beta ma 1000 ,no ale to tak tydzien po terminie @[emoji4]
Takze sio na bete[emoji4]

reklama
@agnesis przepraszam ,ze dopiero teraz,bardzo mi przykro z powodu twojego Aniolka[emoji20]lada moment musi sie Wam udac,chodzisz na monit?

Do góry