reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja mam alergie 10 miesiecy w roku wiec zima to dla mnie zbawienie taka mrozna ja mam astme wiec deszcz jest dla mnie wybawieniem

reklama
Moj lekarz jest na tacierzynskim,wraca za 3 tygodnie,wczoraj zostal ojcem.
A ten to jest z-ca ordynatora u nas w szpitalu,moja przyjaciolka do niego chodzi.

@NeSSi moja przyjaciolka tez mi tak powiedziala,ze nieplodnosc wtorna to wlasnie pary ,ktore juz maja dzieci a teraz nie moga.

Znalazl mi tez torbiel niecale 3 cm,w pierwszej ciazy tez mialam.
Niech juz wraca moj Doktorek bo normlanie ryczec mi sie chce.

@Nuria nie ide kochana na bete,nie chce sie stresowac,pechrzyk jest w macicy i to bylo dla mnie wazne a teraz i tak co ma byc to bedzie [emoji4]
Nie chce siw kluc ,a poza tym i tak mam sporo wydatkow,a dwie bety,zeby sprawdzic przyrost to juz 60zl
Dziekuje[emoji5]

Wiecie ja sie absolutnie na nic nie nastawialam,nie pierwszy raz jestem w ciazy i wiem,ze na zarodek nie bylo co liczyc,ale po co te dolowanie to nie wiem.
Przeciez wiadomo,ze kobieta po dwoch poronieniach na nic sie nie nastawia,jedynie wierzy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z doświadczenia Ci powiem, że ordynatorami zostają czyjeś pociotki, których wiedza kończy się w latach 60/70 ątych i nie mają pojęcia bladego o problemach w ginekologii we współczesnym świecie. I absolutnie nie ma co liczyć na odrobinę empatii ..

@NeSSi i tu by sie twoja opinia zgadzala,facet ma jakies 60 lat wiec moze zatrzymal sie na tym czego na studiach go uczyli.

W dodatku chyba jakis zbokol serio,wyobrazcie sobie,ze moja jedna przykaciolka chodzi do niego cala ciaze i nigdy nie badal jej piersi.
W piatek byla u niego moja druga przyjaciokka tez w zastepstwie za tego na urlopie i jej tez kazal pokazac cycki[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak mi powiedzial ,ze mam sie rozwbrac od gory to sie smialam sama do siebie[emoji12]
Nie wiem jakie kryteria trzeba spelnic zeby mistrz dotknal cyckow[emoji16]

@NeSSi i tu by sie twoja opinia zgadzala,facet ma jakies 60 lat wiec moze zatrzymal sie na tym czego na studiach go uczyli.

W dodatku chyba jakis zbokol serio,wyobrazcie sobie,ze moja jedna przykaciolka chodzi do niego cala ciaze i nigdy nie badal jej piersi.
W piatek byla u niego moja druga przyjaciokka tez w zastepstwie za tego na urlopie i jej tez kazal pokazac cycki[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak mi powiedzial ,ze mam sie rozwbrac od gory to sie smialam sama do siebie[emoji12]

Czuj sie wyróżniona [emoji23]

Kurde mi nigdy gin cycków nie badał ... :) W sumie to i nie ma co
upload_2017-5-30_20-9-12.png

Załączniki

• upload_2017-5-30_20-9-12.png
    upload_2017-5-30_20-9-12.png
    962 bajtów · Wyświetleń: 331
No mi tez nigdy [emoji23]nawet kiedys pytalam takiej babki czy mi zbada i powiedziala,ze mam sama sobie zbadac albo isc do poradni sutka czy jakos tak
Ale pomacal a ja bynajmniej wiem,ze sa zdrowe [emoji12][emoji12][emoji12]

Witam się, nadal czekam na @. Dziś kolejna nocka - na szczęście dzis nie jest już tak gorąco :) Wczoraj na odlewni mieliśmy 42 stopnie :errr: w nocy się "ochłodziło" do 33... Masakra nie wiem czy ja wytrzymam takie warunki jak już będę w ciąży. Trzeba będzie wytrzymać do 12 tyg

reklama
Kurde mi nigdy gin cycków nie badał ... :) W sumie to i nie ma co Zobacz załącznik 808600

MI badali w szpitalu i gin robiła mi usg piersi :) mówiła że jeśli jeszcze nie miałam to wypadałoby zwłaszcza, że moje są dość sporych rozmiarów :) już teraz noszę staniki od mojej bratowej po jej 1 ciąży bo jej "zbywały"

Do góry