reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonde no przykro mi sie zrobilo. Odebralam to tak jakby to moja wina byla ze mu syna dac nie mogę[emoji37]
Dopiero po dluzszej chwili doszlo do niego co powiedzial, przeprosil. Ale co mi po jego przeprosinach.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

To teraz za karę celibat [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen masz prorocze sny, nie biore clo w tym cyklu. Odpuszczam. Moj mnie tak wk*rwia, ze nie mam ochoty patrzeć w jego stronę, a żeby sie bzykac to już w ogóle. Powiedziałam mu nawet, ze moze sie wyprowadzić. Moze mnie poniosło, ale mam to aktualnie w dupie. Ide pobiegać, moze wroci mi jakas pozytywna energia [emoji55]
Póki co znikam w chaszczach.
Wszystkiego najlepszego mamuśki [emoji8]

Hey dziewczynki
Jaki tu spokój [emoji445][emoji445]
A wiecie,ze w tej ciąży o dziwo cycki mi urosły , z mała to tylko przy karmieniu podskoczyły o dwa numery. Dziś z ciekawości założyłam stanik koronkowy i wpadłam w zachwyt [emoji23] cały stanik sie wypełnił i nigdy nie miałam takich cycuszkow w szoku kurna jestem. Widziałam ze sie powiększają, bo mam tez całe cycki w żyłach. Moje modły zostały wysłuchane. Chłopaki niech rosną i po zakończonym karmieniu nie opadają [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen masz prorocze sny, nie biore clo w tym cyklu. Odpuszczam. Moj mnie tak wk*rwia, ze nie mam ochoty patrzeć w jego stronę, a żeby sie bzykac to już w ogóle. Powiedziałam mu nawet, ze moze sie wyprowadzić. Moze mnie poniosło, ale mam to aktualnie w dupie. Ide pobiegać, moze wroci mi jakas pozytywna energia [emoji55]
Póki co znikam w chaszczach.
Wszystkiego najlepszego mamuśki [emoji8]

Wpadnij od czasu do czasu
Ps może mu przejdzie i zrozumie, a celibat to najlepsza kara dla tych dziadów .

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen gdybym ja mojemu dala celibat to nici z seksu akurat teraz gdzie za kilka dni mam termin owulacji[emoji53]
Ehhh tak mnie wkurza od rana ze mam ochote mu jebnac[emoji15][emoji37]

Moj chwilami jest gorszy niz dziecko nawet[emoji37]
Ja tego nie rozumiem, jak chwilami mozna zachowywac sie jak dorosly, a za chwile jak dzieciak[emoji47]

reklama
Do góry