reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dodatkowo mój mąż pracuje w tym biurze,pokój obok więc jest dodatkowo stres :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to faktycznie:)

Ja jakbym miała że swoim pracować to byśmy się pozabijli [emoji41]

Za to weekend spędzimy cały w jednym samochodzie [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dorcia trzymam kciuki[emoji4]

Ja pracuje z moim M ,ogolnie spoko oprocz tego ,ze ciagle mi wbija ,ze nic nie robie[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czekam i sram ze strachu

Będzie dobrze :)
Oglądam plan lekcji na poniedziałek i powala z nóg...
1 lekcja pisze: ''uczniowie przychodzą na późniejszą godzinę'' i teraz najlepsze:
Bez tytułu.jpg

Ja to jak ja - sobie poradzę ...ale co mają powiedzieć rodzice pracujący ? Dzieci nie zapisane na świetlice będę płacić za pobyt dzieci w tym czasie ...:)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 418
Hej [emoji4][emoji4]

U mnie tak gorąco , ze masakra, wybywam z mala na ogrodek do mojej mamy .

Dzownili mi wizyte z polowkowych potwierdzić, mam na poniedziałek na 15:30 i 4D ponoć w cenie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]

reklama
Dziewczyny powiem Wam coś :) rano chciałam sobie zrobić jakaś fryzurę żeby jakoś wyglądać i wymyśliłam,że zrobię koka...wchodzę na yt żeby obczaic a tam robią z jakim wypelniaczem którego nie mam,ale po chwili laska robi taki ze skarpet :D no to jazda też robię ....kok jak ta lala ale idąc na rozmowę cały czas w głowie miałam myśl,czy aby tej niebieskiej skarpetki nie widać :D później poszłam do męża i go pytam "Łukasz weź zerknij czy nie widać tych skarpetek co mam na głowie " :D

Do góry