reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wczoraj przyszła mama z synkiem do sklepu :) maluszek mógł mieć roczek ale widać było,że miał zespół Downa,dziewczyny on był taki kochany,cudowny,grzeczny i zakochałam się w jego słodkim uśmiechu :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie miałam pytać o bzykanie :) codziennie czy co drugi dzień?

Żołnierzyki maja być świeże wiec może być nawet i codziennie [emoji3]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Wczoraj przyszła mama z synkiem do sklepu :) maluszek mógł mieć roczek ale widać było,że miał zespół Downa,dziewczyny on był taki kochany,cudowny,grzeczny i zakochałam się w jego słodkim uśmiechu :)

Ale jak zwrócisz uwagę na dzieci z tym zespołem to wszystkie są słodkie i ładne [emoji847][emoji847]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hejka [emoji111]

Kogo to co boli? [emoji41] ja jak mnie boli to tylko paracetamol moge [emoji23][emoji23]
1495100791-aaaaaa.jpeg

Dorcia bierz śmiało CLO [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]

Ostatnia edycja:
Hejka [emoji111]

Kogo to co boli? [emoji41] j jak mnie noli to tylko paracetamol moge [emoji23][emoji23]
1495100791-aaaaaa.jpeg

Dorcia bierz śmiało CLO [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]
O.jak mnie wszystko boli [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ness zaraz jadę do Ciebie na kawę.
Ps. Tak w ogóle to niedawno byłam blisko Ciebie bo jeździłam po kamienie do ogródka [emoji6][emoji6]. Niejaki Pan szelązek czy jak mu tam.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia żyje[emoji23]
Jakos nie mam weny do pisania[emoji23] spac mi sie chce. Ale jeszcze godzina i do domu a tam ponoc czeka na mnie obiad[emoji1][emoji2]
No to kciuki trzymam mocno[emoji110][emoji7][emoji8] i za prace i za efekty clo[emoji2][emoji5][emoji111][emoji106]

Chyba musze pojsc na shoppnig[emoji1] bo cieplo sie zrobiło, nie mam w czym chodzic[emoji2][emoji1]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Do góry