D
Deleted member 169981
Gość
Carmen moze to z osłabienia? Bo przeciez Ty ostatnio caly czas wymiotujesz?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak plamilam od tarczycy i prolaktyny jak tsh mam ok to progesteron i reszte tez@Dorcia a widzisz do du..... ale co poradzisz[emoji58]
W ostatnim cyklu bralam lutke pod jezyk najpierw 2X1 a potem sobie zwiekszylam w22 dc na 4 dziennie bo dalej plamilam.
Teraz mam dupka i tez nie dziala jakby,ale 2 ginow twierdzi ,ze to nie ma znaczenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Carmen moze to z osłabienia? Bo przeciez Ty ostatnio caly czas wymiotujesz?
Moja ginka jak mialam 3.5 dostalam odrazu euthyrox zwiekszylam na 50Agnesis ja nawet nie wiedziałam. Dziekuje za uświadomienie[emoji7][emoji8] teraz tylko kwas foliowy bede lykac.
I nie wiem juz czy decydowac sie na tego donga? Boje sie ze moze mi skrócić cykl tak jak u Dorci a i tak mam krotki
Nessi z tym endo u mnie w miescie to jest kiepsko. Miasto male, przyjmuje tylko 3 z tego co wiem. Z czego dwoch endo wedlug wszystkich opini jakie czytałam nie powinno nawet byc lekarzami. Na nfz za dlugo trzeba czekac, no i tam przyjmuje ten endo ktory ma zle opinie.
Dzis popatrze w miescinie obok i zobacze moze tam znajde jakiegos. Glownie zalezy mi na tym aby cos dostac na zbicie tsh bo moj gin mi nic nie przepisze bo wedlug niego te 3,23 co mialam to jest piekny wynik.
Tak ja biore 1 tabl clo od 3 do 7dc dzis ostatnia i czekam na owulke i iuiDziewczyny koleżanka ma 5 tabletek clo i może mi dac,nie za mało tego?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje moze to oslabienieNiestety wymiotuje....
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Jaki fajny![]()
Biciek obiecal ze niedlugo wpadnie do kazdej z Nas[emoji173]