reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen moze to z osłabienia? Bo przeciez Ty ostatnio caly czas wymiotujesz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Dorcia a widzisz do du..... ale co poradzisz[emoji58]
W ostatnim cyklu bralam lutke pod jezyk najpierw 2X1 a potem sobie zwiekszylam w22 dc na 4 dziennie bo dalej plamilam.
Teraz mam dupka i tez nie dziala jakby,ale 2 ginow twierdzi ,ze to nie ma znaczenia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak plamilam od tarczycy i prolaktyny jak tsh mam ok to progesteron i reszte tez

Carmen moze to z osłabienia? Bo przeciez Ty ostatnio caly czas wymiotujesz?

Niestety wymiotuje....

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Agnesis ja nawet nie wiedziałam. Dziekuje za uświadomienie[emoji7][emoji8] teraz tylko kwas foliowy bede lykac.
I nie wiem juz czy decydowac sie na tego donga? Boje sie ze moze mi skrócić cykl tak jak u Dorci a i tak mam krotki

Nessi z tym endo u mnie w miescie to jest kiepsko. Miasto male, przyjmuje tylko 3 z tego co wiem. Z czego dwoch endo wedlug wszystkich opini jakie czytałam nie powinno nawet byc lekarzami. Na nfz za dlugo trzeba czekac, no i tam przyjmuje ten endo ktory ma zle opinie.
Dzis popatrze w miescinie obok i zobacze moze tam znajde jakiegos. Glownie zalezy mi na tym aby cos dostac na zbicie tsh bo moj gin mi nic nie przepisze bo wedlug niego te 3,23 co mialam to jest piekny wynik.

Moja ginka jak mialam 3.5 dostalam odrazu euthyrox zwiekszylam na 50

1495015999-aaaaaa.jpeg

Biciek obiecal ze niedlugo wpadnie do kazdej z Nas[emoji173]

Kurcze, mam nadzieje ze to osłabienie bo gardło boli, łeb boli.
Nie dość Ze mam katar chorobowy to jesCZe ten alergiczny i stale kicham wiec może za dużo sie wysilam i może żyłki w nochalu pękają [emoji16][emoji16]

Nuria i do Was zawita
Będziecie marudZily tak jak ja i narzekały na wymioty :)

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Bociek to ciążowy fluidek dla naszego wątku [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Do góry