reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria odstaw witaminę C. Facetowi ja daj, kobiecie zakwasza sluz, a jak sluz za kwaśny to zabija plemniki.

reklama
@Dorcia a widzisz do du..... ale co poradzisz[emoji58]
W ostatnim cyklu bralam lutke pod jezyk najpierw 2X1 a potem sobie zwiekszylam w22 dc na 4 dziennie bo dalej plamilam.
Teraz mam dupka i tez nie dziala jakby,ale 2 ginow twierdzi ,ze to nie ma znaczenia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nuria odstaw witaminę C. Facetowi ja daj, kobiecie zakwasza sluz, a jak sluz za kwaśny to zabija plemniki.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t0d [emoji272]

I może w tym probelm jest , ze sie nie udaje [emoji54]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Wyślę ci zioła , wiesiołka i clo i jakaś lutke dowcipna. MoZe agnes ma racje, ze ta witamina nie sluzy.
U mnie to trochę zejdzie zanim clo dojdzie .... Funia poszukaj recepty, może ty zdarzysz wysłać Nurii na ten cykl bo clo od 5-9dc

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ja dzis mialam troche na brazowo, teraz sucho. A najgorsze ze dzis mialam miec 1 dc i na zastrzyk 26.05 a to piatek i pewnie kuzwa dostane jutro albo pojutrze i tak wyjdzie ze nie dam rady pojsc w 12 dc .

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzis mialam troche na brazowo, teraz sucho. A najgorsze ze dzis mialam miec 1 dc i na zastrzyk 26.05 a to piatek i pewnie kuzwa dostane jutro albo pojutrze i tak wyjdzie ze nie dam rady pojsc w 12 dc .

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Obys jednak nie dostała ! [emoji8]

@dzol oby jednak nie przylazla[emoji4]

@CARMEN niestety ale to bylo w styczniu,recepta dawno sie przeterminowala i ja wyrzucilam[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Laski mnie nie zalewa krwia, ktora jest w srodku, bo sprawdzalam i nie wiem jak teraz liczyć 1dc[emoji23] zaczekam jeszcze chyba z wpisem do kalendarzyka. Bo wczoraj wyjelam tampona to byl juz podbarwiony krwią i myslalam ze rano mnie zaleje no ale nie. Moze sie rozkreci w koncu.
Ten cykl i tak juz poszedl w las, takze spokojnie poczekam na clo od Carmen, i za miesiac spróbujemy[emoji106]
Ja duzo witaminy C bralam[emoji47][emoji47][emoji47][emoji47][emoji47][emoji47][emoji47][emoji47][emoji47] potrafilam dziennie 3 cerutiny nawet brac, pozniej przerzucilam sie na wit. C. Nie wiefzialam ze to moze szkodzic

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry