reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Każdy pozytywny aspekt ciąży jest dobry! zwłaszcza przy Twoich wymiotach :)

Ahahha No racja
W końcu jakaś nagroda [emoji847][emoji847][emoji5][emoji7]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Raczej zaawansowanej ciąży :)
Co tak mało Cię na forum ostatnio ? W temacie bambusowych pieluch utknęłaś czy co ?:D
Aaaaahaha dobre a wiesz ze zastanawiam się nad tą pieluchą...
Pogoda się zrobiła to korzystam puki mogę i np dzisiaj jechałam po małe zakupy, potem zawieźć działkowiczom bo rodzinka już na wsi siedzi. Potem przy okazji do teściowej, obiad, lekcje i tak leci. Wczoraj jechałam po wyniki gbs, muszę organizować sobie czas bo bym zwariowała.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaahaha dobre a wiesz ze zastanawiam się nad tą pieluchą...
Pogoda się zrobiła to korzystam puki mogę i np dzisiaj jechałam po małe zakupy, potem zawieźć działkowiczom bo rodzinka już na wsi siedzi. Potem przy okazji do teściowej, obiad, lekcje i tak leci. Wczoraj jechałam po wyniki gbs, muszę organizować sobie czas bo bym zwariowała.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzyłam te babusy ale ja pieluszki materiałowe będę używać okazjonalnie ...zainwestuję w pampersy :D
Masz rację, spędzaj czas aktywnie bo potem będziesz nietomna chodzić i o łóżku marzyć :)

Nessi do gina nie mam po co na razie isc. Z reszta moj gin to cymbal. Musze do endo, a tu znowu nie dostane sie na najblizszy miesiac bo chce do tej babki ktora jest chwalona przez znajonych a do niej juz miejsc nie ma. No i chce zrobic jeszcze pare badan. I czekam az moj w koncu zrobi badanie nasienia ale tez widze ze mu sie nie spiszy[emoji37] ja wiem ze dalam mu czas do slubu, tak sie umowilismy, aby nie wywierac presji na nim no ale wku*wia mnie to czekanie.
11 cykl staran za nami. No musi byc cos na rzeczy ze sie nie udaje[emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi do gina nie mam po co na razie isc. Z reszta moj gin to cymbal. Musze do endo, a tu znowu nie dostane sie na najblizszy miesiac bo chce do tej babki ktora jest chwalona przez znajonych a do niej juz miejsc nie ma. No i chce zrobic jeszcze pare badan. I czekam az moj w koncu zrobi badanie nasienia ale tez widze ze mu sie nie spiszy[emoji37] ja wiem ze dalam mu czas do slubu, tak sie umowilismy, aby nie wywierac presji na nim no ale wku*wia mnie to czekanie.
11 cykl staran za nami. No musi byc cos na rzeczy ze sie nie udaje[emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma tam jakiegoś innego endo ? Ja poszłam prywatnie, dałam 70 zł i miałam spokój. Pal dzwon kasę, czas mnie gonił bo ja stara baba ...
Ja bym zrobiła pakiet badań hormonalnych, poszła do endo jakiegoś dostępnego i nie czekała na chłopa badania. Zbić tarczycę, załatwić Clo, i spróbować tak .a nóż widelec ...
Bo tak to tylko się denerwujesz i odliczasz nieudane cykle ..

reklama
Arte aby sprawdzić ból owulacyjny należy " klapnąć" tyłkiem na twarde krzesło jeśli wtedy poczujesz ból okolicy podbrzusza to jest to właśnie ból owulacyjny.
No jakbym tak klapła to już bym nie wstała. Skurcz mnie łapie przy powolnym siadaniu, staniu i gwałtownych ruchach. Np jak wstaje z kanapy albo się przekręcam. Boli okresowo ale inaczej - mocniej, bardziej mnie rozpiera w środku. Jakby zaparcie ale byłam już się wypróżnić dzisiaj więc to nie to.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Do góry