reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiem Karola, już czasami się łapie na tym, że będzie mi ruchów w brzuszku brakowało ale zdecydowanie chce juz mieć małego w ramionach. Ja mam iść do szpitala dopiero we wtorek:-( chyba pójdę w niedzielę...
Gin powiedział że chciał mi masaż szyjki zrobić ale nawet nie ma jak pomóc, bo za małe rozwarcie:-(
U ciebie Olek ładnie rósł, a mój w 2 tygodnie tylko 100 gramów przytył, to też mnie martwi, że mu to łożysko mało dostarcza:-( niby przepływy wszystkie są dobre ale i tak ciągle o tym myślę.

reklama
Wiem Karola, już czasami się łapie na tym, że będzie mi ruchów w brzuszku brakowało ale zdecydowanie chce juz mieć małego w ramionach. Ja mam iść do szpitala dopiero we wtorek:-( chyba pójdę w niedzielę...
Gin powiedział że chciał mi masaż szyjki zrobić ale nawet nie ma jak pomóc, bo za małe rozwarcie:-(
U ciebie Olek ładnie rósł, a mój w 2 tygodnie tylko 100 gramów przytył, to też mnie martwi, że mu to łożysko mało dostarcza:-( niby przepływy wszystkie są dobre ale i tak ciągle o tym myślę.
Tak zawsze jest ze człowiek się martwi na zapas. Ja w szpitalu byłam już od piątku a w poniedziałek urodziłam. U mnie ładnie rósł ale był za duży. Przecież masę urodzeniowa miał 4470. Dobrze że się CC urodził. Zobaczysz że z twoim maluchem będzie dobrze. Ty masz ten minus ze widziałaś wiele porodow niekoniecznie o dobrym przebiegu. Musisz myśleć pozytywnie bo sama wiesz że stres może tylko opóźnić.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Tynkus szybko zleci , juz tuz , tuz i będziecie sie tulic [emoji4]
A reszta ciężarówek będzie czekać i czekać [emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t1d [emoji272]

boshhh przeczytałam 10 stron i nie pamietam co komu odpisac :baffled:
mam wynik ureaplazmy, na szczescie ujemny.
Bym chciala zaczac sie starac ale mam obawy co do wyniku histopatologicznego po histero :
"polip endometrialny hiperplastyczny, fragment endo z obrazem zaburzonej proliferacji oraz fragment normotypowej śluzowki kanalu szyjki macicy".
Miała ktoras z Was robioną?

Carmen gdzieś jest?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t1d [emoji272]

Karola ja to jak do soboty się nic nie będzie działo to pójdę w niedzielę i powiem ze słabo czuję ruchy a jestem już 4 dni po terminie i niech mnie zostawia na oddziale. Piernicze...chociaż ktg będę miała 2 razy dziennie, a od poniedziałku może coś już zaczną robić. Staram się odganiać te myśli okropne bo już dawno bym zwariowała z nerwów...

Bum wiem, że zleci. W końcu już tylko mi dni pozostały, a nie miesiące, jak jeszcze niedawno.

Dżoł wyniki wporzadku. Polipy hiperplastyczne już nie odrastają, więc powinnaś mieć go z głowy. Super, że nie ma już tej paskudy ureaplasmy:-)

@dzol super,ze nie ma ueroplasmy[emoji4]ciagle myslalam ,ze "gdzies" Cie widuje i juz wiem na drugim watku jestesmy razem[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry