reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum super [emoji4] widzisz nie denerwuj się bo to najbardziej szkodzi [emoji11] wyluzuj i ciesz się ciąża [emoji4]
Tynka jesteś chwilę przed porodem więc nie będę Ci opowiadać bo u mnie nie było kolorowo i nie było mi dane cieszyć się cudem narodzin ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W naturze jest teraz w promocji za 10.99 super odzywka do wlosow litrowa, bardzo dobra i wydajna[emoji106][emoji5] a jak pachnie[emoji7]
1493045722-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria, Rene ja się jutro po raz drugi wybieram do Rossmana, bo mój mąż będzie w pracy:-) miałam ten tusz i faktycznie jest super! Polecam:-)

Nati najgorsze to czekanie, sama o tym wiesz:-) kurde tyle miesięcy już czekam i jakoś dałam radę a jak pomyślę, że może jeszcze dwa tygodnie przede mną to twierdzę, że nie wytrzymam...

Nessi super kryje ten podkład! W szoku jestem i nie robi maski na twarzy z tego co widzę! Ja mam dwa pryszcze, które nie chcą mi zniknąć:-/ a poza tym nie narzekam na cerę. Wózek śliczny:-) bardzo mi się podoba:-)

Nuria ja prawie wszystko w tajemnicy przed moim kupuje he he he. Czego oczy nie widzą... a on i tak się nie dopatrzy i tak:-)

Bum czekam na relacje.

Kruczyca a zdasz relacje z porodu?:-)

Rene trzy różne kosmetyki ale np. dwa podkłady i puder też może być bo ja tak kupiłam.
A wy te fluidy to też z Rossmann ?? Bo chyba coś przeoczylam na forum :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene no ja brałam oba w Rossmanie. Jednego Affinitona, którego dziewczyny polecały i rimmela jeszcze jakiegoś wzięłam na wypróbowanie. Chciałam zamówić przez aplikację ale się bałam, że źle kolor dobiore i dlatego wolałam dotknąć i zobaczyć na żywo jaki jest. Jak masz jakiś sprawdzony to weź przez aplikację:-)

Nuria dobrze wiedzieć:-) nawet mam kartę natura!

Kruczyca w takim razie dobrze, że wszystko się tak skończyło i malutka jest cała i zdrowa. Niestety czasami nie mamy wpływu na pewne sytuacje...

Dorcia ale okropna baba. Szok...chyba sama jest starą panną i dlatego tak się zachowuje. Mam nadzieję że znajdziecie jakieś wyjście z tej sytuacji.

reklama
Bumek gratuluję [emoji323] muwiłam że będzie dobrze [emoji6]

Ech też bym kupiła podkład ale się boję że kupię drogi, źle odbiorę i Itak będzie leżał. To chyba nie dla mnie :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry