reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis wynik w srode.
A koteł rosnie
1493013949-aaaaaa.jpeg
1493013962-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ło jeżu jaki słodki [emoji7][emoji7] jakie ma fajne futerko do tarmoszenia [emoji16][emoji16][emoji16]

Nessi ty pipo wyciągaj tą maszynę! Ja z szyciem musiałam się wstrzymać. Kasa teraz idzie na wyprawkę a nie materiały. Mam jeszcze parę pomysłów ale ciężko mi w ogóle usiąść do maszyny. Ledwo daje rade posprzątać i zrobić obiad.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Okres nie, ale taki chyba przedokresowy sluz [emoji13] bo brzuch zaczął bolec. Co ma być to bedzie.
Bardziej mnie martwią, moje zatoki, bo chyba sie antybiotykiem skończy [emoji53] póki co łykam sinupret jak cukierki, ale leci mi po gardle ciagle [emoji20]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Dobry ..

Agnes ale trzymasz człowieka w niepewności [emoji39] nie daj się prosić...

Dzol kotecek cudny !

Bumek będzie dobrze - zobaczysz ,swoją drogą to czekam na foty z usg [emoji39]

Ness jak tam co tam? Co.porabiasz kiedy milczysz :)?

Nuria a daj spokój z tą pogoda [emoji58] u mnie deszcz od rana ... ciekawe jak będzie w majówkę... szlak ....

Majka tozto wyprawka sama przyjemność [emoji6]

Dorcia raz dwa @ pójdzie i lecimy dalej z koksem

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Majka moj powiedzial w pracy czy ktos ma te karty z biedry i patrz ile przyniosl,p rawie 50[emoji23]
My swoich mamy ok 30, wiec trochę ich dostaniesz[emoji23][emoji5]
1493016774-aaaaaa.jpeg

Chce winy odkupic chyba[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka moj powiedzial w pracy czy ktos ma te karty z biedry i patrz ile przyniosl,p rawie 50[emoji23]
My swoich mamy ok 30, wiec trochę ich dostaniesz[emoji23][emoji5]
1493016774-aaaaaa.jpeg

Chce winy odkupic chyba[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wooooooow super! Ale powiedz mu ze to nie moje winy ma odkupić hahaha [emoji23] no ale patrz postarał się [emoji6]

Anula pewnie że przyjemność ale ja to jestem panikara i chciałbym wszystko na już bo się boję że nie zdążę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry