agnesis to siknij [emoji6]
Mnie znow dół złapał , czuje jakby cos zle było ...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t4d [emoji272]
Ja wiem, że jest wszystko OK. Najtrudniejszy okres masz już za sobą. Teraz łożysko już w pełni chroni dzidziusia, antybiotyk mu nie zaszkodzi, nie martw się. Ja w ciąży z Michałem bez przerwy brałam antybiotyk, a to pęcherz, a to zatoki, a to zapalenie płuc
Za miesiąc będziesz już czuła wyraźnie ruchy,i zapewniam Cię, że się jeszcze nadenerwujesz
bo dzidziusie mają swoje okresy aktywności i wtedy człowiek schizuje, że ruchów nie czuje
Zatem wdech, jakaś dobra siorbata (polecam malinową z dziką różą i cytryną), i coś słodkiego albo jakaś golonka wieprzowa
Zobaczysz jak teraz z dnia na dzień będzie leciał tydzień po tygodniu i nim się obejrzysz minie kolejny miesiąc. Pamiętam jak dopiero co martwiłam się o ciążę a teraz coraz częściej zaczynam się martwić porodem = gdyż mimo wszystko chciałabym SN.
Tynka ..co tam, jak tam ? Do terminu jeszcze kilka dni
Anula - Trzymam kciuki by sen się ziścił
Agnesis - siknij w testa bo nie wytrzymie
Carmen, jak tam niunia się czujesz ? Cię ciąża nie oszczędza ...a jak tam deprecha ? Troszkę lepiej się w PLu z bliskimi czujesz ? Ale za chłopiną to chyba trochę tęsknisz co ?
Mi we wrześniu z moim 11 lat strzeli a nadal za dziadem tęsknie
Majcia - co tam szyjesz ? Zgadnij co ja robię ?
zakupy na allegro - maszyna w komodzie
hahaha
Nuria - wybaczyłaś ucieczkę do mamci ?
Dorcia jak tam @ ? Przeszła franca już ? A co do bzykania to się bzykaj
Wystarczy jeden nie naćpuniony antybiotykiem plemnior
Wonderful co tam u Ciebie kochana ?
Nati - wyłaź z pieluch do Nas trochę
Agnesis, Bum - gadałyście o jakiejś fajnej butelce ...to ta ?
Link do: TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY BUTELKA +KOSMETYCZKA