Carmen24l
Fanka BB :)
Teraz dobrze, myślę ze moze cukier mi.sie.obnizyl albo.nie.wiem.co...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz dobrze, myślę ze moze cukier mi.sie.obnizyl albo.nie.wiem.co...
No, dobrze ze.moja.mama ze mna byla. A w tym centrum.jeszcze tak duszno.bylo.ze widziałam na.zolto.O jej widzisz trzeba uważać, biedulko.
No tak też kiedyś babke ratowałam jak mi w ciąży w sklepie zemdlała. To jest częste właśnie jak jest duszno. Trzeba się rozbierać od razu.No, dobrze ze.moja.mama ze mna byla. A w tym centrum.jeszcze tak duszno.bylo.ze widziałam na.zolto.
Rozebralam sie,ale nic nie dalo wiec wyszlam na zewnatrz, wzielysmy po 10 min taxe i pojechałam do domu......teraz leze i co dziwne bo w tej ciazy nie mam ochoty na słodkie ale zazeram sie cukierkami nimm 2 boomki kwasne te co strzelaja [emoji51][emoji51][emoji51] kurde dobre sa...pozniej bede wymiotowala musujaco [emoji1][emoji1]ła
No tak też kiedyś babke ratowałam jak mi w ciąży w sklepie zemdlała. To jest częste właśnie jak jest duszno. Trzeba się rozbierać od razu.
Dawaj dawaj! Uwielbiamy testy [emoji4]A mnie korci test ciążowy [emoji23] póki na forum nie wchodziłam to zapomniałam o nim, a teraz znow głupiej babie odbija [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom