reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kolezanka mi pisala ze jest 34 w kolejce w rossmannie[emoji23]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Takie tlumy byly ze 60 bylam do kasy a przy stoiskach byl taki tlok ze nie bylo jak przejsc upolowalam dwie paletki cieni roz blyszczyk szminke podklad kupilam hebe bo jest promocja 1+1 za gr wiec kupilam dwa boujorisy[emoji5] na rok mam zapas minimum[emoji5]

Hejka:-)
Ja ostatnie chwile na chodzie wykorzystałam i też byłam w Rossmanie. Dostałam 55 zł rabatu:-) ale jestem zadowolona. Kupiłam dwa podkłady z rimmela i puder w kamieniu. Nie wiedziałam, że tusze też są teraz w promocji?!

Bum ale śliczne pajacyki! Na allegro brałaś? Ja ciuchów narazie nie kupuje. Zobaczę co dostanę i ewentualnie wtedy będę kupować.

Rene ale śliczna księżniczka. Zakochałam się:-) będzie miała wybór bo u nas przewaga kawalerów na forum:-)

Nuria oby okres jednak nie przyszedl:-)

Arte kciuki za dorodne jajka! Jak teraz zastrzyki? Lepiej troszkę?

Funia współczuję z tą pocztą...U mnie też zawsze kolejki.

Majka ja zaczęłam prac w 37 tygodniu dopiero.
Wszystko jest -49 lub 55 z apka ross ja wydalam 150 zeta ale obkupilam sie ze ho ho[emoji38]

Takich tlumow to ja nie widzialam bylam w hebe tez po podklad boujoris i kupilam maske do stup z lbiotiki czekam na efekty od godziny mam te skarpetki ciekawe jak dlugo bedzie schodzil mi naskorek

U mnie nie ma rossmanna wiec nie mam sie gdzie pchać, ale w sobotę bede w okolicy to moze zajadę.
Nuria kup test ciążowy w rossmannie!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Dorcia przykro mi[emoji20]ale pociesze Cie(wiem marne pocieszenie)moze razem zajdziemy[emoji3]

@Nuria ja w ostatniej ciazy nie mialam w ogole zadnych objawow,za to w pierwszej od razu czulam cycki i stan odmienny[emoji4]takze jak widac kazda ciaza jest inna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry