reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria przez stronę zamów [emoji6][emoji106]
Ja kuzwa jak debil pod natura stoję, bo dopiero od 10 otwarte. A tu już 10 i zamknięte [emoji35] wściekła jestem, bo nie mam czasu na pierdoly i jeszcze łeb mi peka [emoji35][emoji35][emoji35]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :) ja w końcu wolne po świętach od razu pracowałam dwa dni. Święta stanowczo za szybko mineły. U mnie zbliżamy się do owu po mału, robie testy i będziem działać.
Nuria - trzymam kciuki, żeby to było to. Masakra takie obleżenie na rosssmann ale nie ma się co dziwić.
Bum - tapeta fajna, kącik jest super, widze, że już Cie po mału dopada szał zakupowy :)
Dorcia - czekamy z Tobą, moze akurat.
Rene - aaa jakie slodkie Maleństwo :) cudaśne. Dużo zdrówka dla Was.
Agnesis - naj człowiek chce szybko to zawsze coś nie tak.

Wstałam haha dopiero , ale nic mi się nie chce.... O 6 sie lepiej czulam niż teraz buuu...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]

Wstałam haha dopiero , ale nic mi się nie chce.... O 6 sie lepiej czulam niż teraz buuu...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
To teraz coś na przebudzenie i energie :) jakiś koktajl lub smoothie

To teraz coś na przebudzenie i energie :) jakiś koktajl lub smoothie
O tak! Ja bym Tigera wypiła!
Pierwszy raz zasnełam zpowrotem i dopiero teraz dzidzia mnie obudziła. Nie wiem co w nią wstąpiło ostatnio jakieś dzikie szaleństwa sobie urządza. Ogólnie fajnie bo dzień szybciutko zleci [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tigera tez bym sie napila , uwielbiam [emoji4][emoji4]

Ale obudzilam sie bo kurier zapukał [emoji23]
1492679381-aaaaaa.jpeg
1492679384-aaaaaa.jpeg

Ja juz po rossmanku[emoji16]obkupilam sie i nie bylo najgorzej z kolejka.
Za to teraz stoje na poczcie w kolejce gigant[emoji16]

reklama
Kuzwa ta poczta mnie wykonczy a jestem tu codziennie[emoji58]na szczescie juz zakladam elektroniczne wysylanie listow i nie bede musiala stac w kolejce ,tylko je zaniose [emoji4]
Kupilam w sumie z promo tylko kilka tuszow i eyelainerow[emoji4]a tak to jeszcze zakupy poza promocyjne[emoji3]

Do góry