reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@Nuria zrobie(mam nadzieje,ze nie zapomne) ale jak masz cere bezproblwmowa to moze tez wystarczy jakis bb cream?
W razie czego te dwa sa fajne,a troszke tego przetestowalam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogolnie to uzywam na szybko pudru w kamieniu tylko. Ale chcialabym tez dobry podkład , najlepiej jakis matujacy do cery normalnej. Zeby nie byl ciezki, tylko taki lekki w miare, nie tworzyl efektu maski

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja osobiście polecam maybelline affinitone lub rimmel match perfection lub l'oreal true match

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Nessi czekam na wieści i fotkę Maleństwa [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez stale zaglądam [emoji28]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

@nuria* jak napisałaś "czekałam na to" to pomyślałam,że zrobiłaś testa i są dwie krechy :) młody i stary leżą z angina a ja byłam zmuszona wziąć opiekę...latam od jednego do drugiego :) @funia u mnie ten 20 dniowy cykl był chyba takim wybrykiem :) zawsze jak w zegarku co 28 dni :) jeszcze 3 dni dupka i sikam na testa [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia póki co jesteś nadzieja na pozytywny test [emoji3] ja u nas już po prostu nie wierze. Nawet jak się źle czuje to pierwsza myśl jest o bobo a później realistycznie doprowadzam się do pionu [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry