Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luśka szkoda nerwów, nie ma co się denerwować , mi się wydaje, ze sprawianie przykrości tym osobą daje dużą satysfakcje, dlatego trzeba mieć wylane. Tylko z mamą wiadomo cieżej.Arte ja cala nocke sie meczylam i spac nie moglam tak mnie moja mama wkurzyla ze szok pare lat do tylu wyprowadzilam sie z domu po awanturze od tej pory moja mama mi to wypomina. Mialam inny plan na swoje zycie i faceta. Moja mama nie lubi mojego meza akceptuje go tylko wrr ale mam nerwy jeszcze rano zadzwonila i tez mnie wkurzyla mam jej dosc gdyby nie msza jutro za dziadkow to nie pojawilabym sie w domu rodzinnym
No i czasem tak bywa jak jest za dużo do zrobienia
Zagladam do babci tam wiec jestem na nia skazanaWitam sie
Oj Luska to niedobrze, ciezka sytuacja jak ktos kogos nie akceptuje. Jezeli mama ma ci wypominac to moze zerwij kontakt na troszke, moze po czasie zrozumie ze zle robi
I bardzo dobrzeI tak mam zamiar zrobic minimum kontaktow moze zrozumie
Pewnie, idziesz dla dobra babciI tak mam zamiar zrobic minimum kontaktow moze zrozumie
Miala plan na moje zycie a ja go zmienilamPewnie, idziesz dla dobra babci
Ja ci powiem, ze kiedys tez zylam jak pies z kotem (mam na mysli moja mame) stale sie klocilysmy, mialysmy zawsze odmienne.zdanie.
Zawsze mi mowila,ze mam robic wypad z domu jak mi sie nie podoba [emoji1]
No wiec ja.wypad zrobilam az do wloch.
Teraz za to ta rozlaka dobrze nam zrobiła i o dziwo.jestesmy bardzo zżyte.
Nie klocimy sie i co lepsze nawet za soba potesknimy [emoji6]
Edit czasem nawet w zarcie mowie: a widzisz, wywalalas mnie z domu to teraz masz. Ale smieje sie i mowi,ze w nerwach to robila