reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry Kochane :) W końcu wolne po dwóch dniach :) Dzisiaj ogarnąć jakiś obiad i trochę odpocząć. Pije te ziółka całkiem dobre w smaku. :) Miłego dnia Wam życzę:biggrin2:

reklama
Arte ja cala nocke sie meczylam i spac nie moglam tak mnie moja mama wkurzyla ze szok pare lat do tylu wyprowadzilam sie z domu po awanturze od tej pory moja mama mi to wypomina. Mialam inny plan na swoje zycie i faceta. Moja mama nie lubi mojego meza akceptuje go tylko wrr ale mam nerwy jeszcze rano zadzwonila i tez mnie wkurzyla mam jej dosc gdyby nie msza jutro za dziadkow to nie pojawilabym sie w domu rodzinnym
Luśka szkoda nerwów, nie ma co się denerwować , mi się wydaje, ze sprawianie przykrości tym osobą daje dużą satysfakcje, dlatego trzeba mieć wylane. Tylko z mamą wiadomo cieżej.

17634447_1658890144140483_4840291969065635575_n.jpg
:D

Załączniki

• 17634447_1658890144140483_4840291969065635575_n.jpg
    17634447_1658890144140483_4840291969065635575_n.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 315
I tak mam zamiar zrobic minimum kontaktow moze zrozumie
Pewnie, idziesz dla dobra babci
Ja ci powiem, ze kiedys tez zylam jak pies z kotem (mam na mysli moja mame) stale sie klocilysmy, mialysmy zawsze odmienne.zdanie.
Zawsze mi mowila,ze mam robic wypad z domu jak mi sie nie podoba [emoji1]
No wiec ja.wypad zrobilam az do wloch.
Teraz za to ta rozlaka dobrze nam zrobiła i o dziwo.jestesmy bardzo zżyte.
Nie klocimy sie i co lepsze nawet za soba potesknimy [emoji6]
Edit czasem nawet w zarcie mowie: a widzisz, wywalalas mnie z domu to teraz masz. Ale smieje sie i mowi,ze w nerwach to robila

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Pewnie, idziesz dla dobra babci
Ja ci powiem, ze kiedys tez zylam jak pies z kotem (mam na mysli moja mame) stale sie klocilysmy, mialysmy zawsze odmienne.zdanie.
Zawsze mi mowila,ze mam robic wypad z domu jak mi sie nie podoba [emoji1]
No wiec ja.wypad zrobilam az do wloch.
Teraz za to ta rozlaka dobrze nam zrobiła i o dziwo.jestesmy bardzo zżyte.
Nie klocimy sie i co lepsze nawet za soba potesknimy [emoji6]
Edit czasem nawet w zarcie mowie: a widzisz, wywalalas mnie z domu to teraz masz. Ale smieje sie i mowi,ze w nerwach to robila

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Miala plan na moje zycie a ja go zmienilam

Do góry