reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dzis zajrzałam do kalendarzyka sprawdzic ktory mam dc bo mnie cyce od wczoraj bola i patrze a ja na wczoraj mialam termin owulacji[emoji23] nawet nie wiedzialam[emoji23]
Nawet bzykac mi sie nie chce[emoji23]
Wyszlo slonce w koncu[emoji274]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przyszedł ale spał na kanapiee.
Wyszedł juz do pracy dzisiaj do 19 pracuje , a ja siie okropbie czuje od wczoraj mega bol głowy a przy tym wymioty [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t3d [emoji272]

Tak czy dam mu pieniądze na bułki.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Przyszedł ale spał na kanapiee.
Wyszedł juz do pracy dzisiaj do 19 pracuje , a ja siie okropbie czuje od wczoraj mega bol głowy a przy tym wymioty [emoji17]

Jak.ja.cie rozumiem z tymi wymiotami

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Nuria facetowi duma.nie pozwala.sie odezwac.

Moj mnie tak wczoraj wkurzyl,ze caly dZień mu nie pisalam.
Wieczorem jak dzwonil to juz z lepszym humorem.
W ogole on sie boi,ze ja nie wroce [emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Moj wczoraj bym wkurwiony i obrażony na cały świat. Burkal mi cos pod nosem, wiec poszłam spać. A ten w łóżku dobiera sie do mnie. Owinelam sie kołdra powiedziałam dobranoc i poszłam spać. A dzis już jest milutki. Ch*j. Bzykać sie chce to bedzie kochanie, słoneczko i sratatata [emoji55]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry