reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tak to w pracy już bywa. Ja poronilam w maju, a w sierpniu dostałam wypowiedzenie z pracy. Bo jak to kierowniczka powiedziała "u mnie w ciaze sie nie zachodzi" and "jest pani zagrożeniem dla mojej firmy". Złożyłam pozew do sadu pracy, dostałam odszkodowanie, od szanownej pani (przez bardzo małe p) kierownik. Nie dość ze traktuje ludzi jak śmieci to jeszcze wprost o tym mówi i w ogóle sie z tym nie kryje, ze jest zwykła prosta babą, bez jakichkolwiek zasad i kultury. Teraz mam fajnego kierownika, a właściciele sa normalnymi ludźmi, na poziomie.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co za franca...brak mi słów już na to wszystko,i widzisz kobieta kobiecie wilkiem :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama dzieci rodziła jak pracowała "u kogos" a mi takie farmazony snuła, ze jakbym to wszystko nagrała to jeszcze odszkodowanie za mobing bym dostała [emoji23] z jednej strony żałuje, ze tak wyszło jak wyszło, bo przez ta sprawę problem jest znaleźć prace i w sumie i tak jej to nie nauczy szacunku do drugiego człowieka. Rozmawiałam z panią która tam pracuje, to mowila, ze dalej traktuje je jak śmieci i ze jak idzie do pracy to czuje sie jakby szła na ścięcie [emoji23] a mi sie rano chce wstawać, bo wiem, ze nawet jak cos zrobie nie tak w pracy to ktoś mi to powie, a nie mnie zjedzie jak burą sukę [emoji55]

Oj bo moj mi nagadal ze takie bluzki w kwiatki to nosza stare babki i juz sobie wkrecilam ze jest dziwna[emoji23]
Placilam gotówką, paragon musialam wyrzucic przez przypadek.
Agnesis ale sucz z tej Twojej byłej kierowniczki[emoji48] jak tak mozna powiedziec w ogole[emoji46] dobrze ze nie zostawiłas tak tego[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nuria ładnie wyglądasz, nie gadaj głupot :)

Nuria moj mi tez gada, jak zakładam koszule albo cos w kwiatki, ze od babci pożyczyłam, ale ja to traktuje jak żart. Bo weź do tej bluzki spódniczkę załóż i szpilki, i zaraz zapomni co gadał przed chwila [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nessi żeby wyglądać jak amiszka to kiecka do ziemi musiałaby byc i jeszcze fartuch byś musiała mieć i czepek na głowę [emoji12] chłopy to sie znają...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry