reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej:-)
Ja już po zakupach w Rossmanie i Pepco. Nie było za bardzo w czym wybierać jeśli chodzi o ubranka...kupiłam dwie koszulki i pajacyk no i 2 pary leginsów dla siostrzenicy.

Nessi super sowa! Mega różnica od tamtej wczoraj!

Wonder ja jak brałam lutke to różnie miałam okres. Raz po 3 dniach od ostatniej dawki, czasami po tygodniu dopiero.

Lusia fajna tempka! A jaką masz podstawową? Musiała być extra jakościowo owu i masz dużo progesteronu:-) ja też robię na szydełku różne rzeczy.

Artuś zdecydowanie bierz 2x1. Jedna to za malutko.

Jest tak gorąco, że tylko lody bym jadła...a dupka mi rośnie...Idę dziś na plotki do koleżanek:-)

reklama
Dzis zrobiłam[emoji13]
1491308907-aaaaaa.jpeg

1491308913-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka wystarczy Ci jakas podstawka, gabka florystyczna, pare kwiatkow i np swieczka jajko i gotowe[emoji3] fajnie sie robi. Kwiatki najlepiej kupowac w takich sklepach wszystko od 2.99 tam tanio jest[emoji3]

Ktora szyje na maszynie? Uszyjcie sobie tulipany materialowe, super wygladaja i szybko sie szyje ponoc[emoji3] u mnie babka za takiego jednego tulipana chce 5 zl[emoji46] lepiej samemu uszyć[emoji3]

reklama
Hej:-)
Ja już po zakupach w Rossmanie i Pepco. Nie było za bardzo w czym wybierać jeśli chodzi o ubranka...kupiłam dwie koszulki i pajacyk no i 2 pary leginsów dla siostrzenicy.

Nessi super sowa! Mega różnica od tamtej wczoraj!

Wonder ja jak brałam lutke to różnie miałam okres. Raz po 3 dniach od ostatniej dawki, czasami po tygodniu dopiero.

Lusia fajna tempka! A jaką masz podstawową? Musiała być extra jakościowo owu i masz dużo progesteronu:-) ja też robię na szydełku różne rzeczy.

Artuś zdecydowanie bierz 2x1. Jedna to za malutko.

Jest tak gorąco, że tylko lody bym jadła...a dupka mi rośnie...Idę dziś na plotki do koleżanek:-)
36.3 36.5

Do góry