NeSSi
Moderatorka
A co za zioła piłaś ?Robilam test jedna kreska.
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Maniusia <3 Kocham Cę ! Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co za zioła piłaś ?Robilam test jedna kreska.
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Tak, niemiłosiernie łepetyna swędzi, na drugi dzień od umycia już włosy robią się tłuste ...ale najgorsze to swędzenie/A jak już się pozbędziesz łupieżu to co drugie- trzecie mycie stosuj szampon przeciwłupieżowy
A objawy Ci się w ciąży nasiliły?
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Znam ten ból [emoji52]Tak, niemiłosiernie łepetyna swędzi, na drugi dzień od umycia już włosy robią się tłuste ...ale najgorsze to swędzenie/
Nati jeszcze nie wykluczone że jutro razem będziemy witać bobaski czego i Tobie życzę [emoji8]Rene - No i mnie wyprzedziłaś hehe :-), maż zrobi córci super urodziny :-)
Carmen - będzie dobrze , odpoczywaj w pl
Nessi - ja ostatnio tez znalazłam , a mój mi mówi że to od słońca :-/, ja słońca 6 miesięcy nie widziałam
Nuria- może te ziółka rzeczywiście wydłużyły Ci cykl
Ja dziś spałam jak zabita do 11tej , syn mi się rozchorował gorączka , kaszel, katar cały pakiet :-/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie Twoje posty wkleiłam w notatnikZnam ten ból [emoji52]
Mnie pomogły głównie te 2 szampony i olejowanie
Jak Ci się uda kupić olejek z drzewa herbacianego to moższ też olejować głowe wymieszanym olejem kokosowym z kilkoma kroplami olejku z drzewa herbacianego
Niestety hormony teraz szaleją ale powinna być poprawa po kilku myciach
Tylko pamiętaj o systematyczności, bo to kluczowe przy łupieżu [emoji106]
Jak kupisz też szampon clear to stosuj go na zmianę z tym z ziaji [emoji106]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ależ proszę Cię bardzo [emoji16][emoji106]Wszystkie Twoje posty wkleiłam w notatnik
Olejków poszukam na allegro
Dziękuję niunia :* Tak bym godziny spędziła na przeczesywaniu neta w poszukiwaniu ratunku![]()
Ja też nie czułamMój dzisiejszy test owulacyjny, 10 dc
Wygląda na to że tym razem owulacja po clo będzie później, o ile w ogóle będzie [emoji52]
Bo nic tym razem nie czuje...
![]()
Poprzednio wychodziły i czułam owulkeJa też nie czułam
Zresztą te testy to wiesz co ...nie mam do nich zaufania :/