reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A jak już się pozbędziesz łupieżu to co drugie- trzecie mycie stosuj szampon przeciwłupieżowy

A objawy Ci się w ciąży nasiliły?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Tak, niemiłosiernie łepetyna swędzi, na drugi dzień od umycia już włosy robią się tłuste ...ale najgorsze to swędzenie/

Tak, niemiłosiernie łepetyna swędzi, na drugi dzień od umycia już włosy robią się tłuste ...ale najgorsze to swędzenie/
Znam ten ból [emoji52]
Mnie pomogły głównie te 2 szampony i olejowanie
Jak Ci się uda kupić olejek z drzewa herbacianego to moższ też olejować głowe wymieszanym olejem kokosowym z kilkoma kroplami olejku z drzewa herbacianego
Niestety hormony teraz szaleją ale powinna być poprawa po kilku myciach
Tylko pamiętaj o systematyczności, bo to kluczowe przy łupieżu [emoji106]

Jak kupisz też szampon clear to stosuj go na zmianę z tym z ziaji [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Rene - No i mnie wyprzedziłaś hehe :-), maż zrobi córci super urodziny :-)

Carmen - będzie dobrze , odpoczywaj w pl

Nessi - ja ostatnio tez znalazłam , a mój mi mówi że to od słońca :-/, ja słońca 6 miesięcy nie widziałam

Nuria- może te ziółka rzeczywiście wydłużyły Ci cykl

Ja dziś spałam jak zabita do 11tej , syn mi się rozchorował gorączka , kaszel, katar cały pakiet :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rene - No i mnie wyprzedziłaś hehe :-), maż zrobi córci super urodziny :-)

Carmen - będzie dobrze , odpoczywaj w pl

Nessi - ja ostatnio tez znalazłam , a mój mi mówi że to od słońca :-/, ja słońca 6 miesięcy nie widziałam

Nuria- może te ziółka rzeczywiście wydłużyły Ci cykl

Ja dziś spałam jak zabita do 11tej , syn mi się rozchorował gorączka , kaszel, katar cały pakiet :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nati jeszcze nie wykluczone że jutro razem będziemy witać bobaski czego i Tobie życzę [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten ból [emoji52]
Mnie pomogły głównie te 2 szampony i olejowanie
Jak Ci się uda kupić olejek z drzewa herbacianego to moższ też olejować głowe wymieszanym olejem kokosowym z kilkoma kroplami olejku z drzewa herbacianego
Niestety hormony teraz szaleją ale powinna być poprawa po kilku myciach
Tylko pamiętaj o systematyczności, bo to kluczowe przy łupieżu [emoji106]

Jak kupisz też szampon clear to stosuj go na zmianę z tym z ziaji [emoji106]

Wszystkie Twoje posty wkleiłam w notatnik :)
Olejków poszukam na allegro :)
Dziękuję niunia :* Tak bym godziny spędziła na przeczesywaniu neta w poszukiwaniu ratunku :)

Wszystkie Twoje posty wkleiłam w notatnik :)
Olejków poszukam na allegro :)
Dziękuję niunia :* Tak bym godziny spędziła na przeczesywaniu neta w poszukiwaniu ratunku :)
Ależ proszę Cię bardzo [emoji16][emoji106]
W razie w służę pomocą, jak tylko będę umiała coś doradzić [emoji12]

Mój dzisiejszy test owulacyjny, 10 dc
Wygląda na to że tym razem owulacja po clo będzie później, o ile w ogóle będzie [emoji52]
Bo nic tym razem nie czuje...

1490446185-aaaaaa.jpeg

Mój dzisiejszy test owulacyjny, 10 dc
Wygląda na to że tym razem owulacja po clo będzie później, o ile w ogóle będzie [emoji52]
Bo nic tym razem nie czuje...

1490446185-aaaaaa.jpeg

Ja też nie czułam :p
Zresztą te testy to wiesz co ...nie mam do nich zaufania :/

reklama
Ja też nie czułam :p
Zresztą te testy to wiesz co ...nie mam do nich zaufania :/
Poprzednio wychodziły i czułam owulke
Ale może tym razem jeszcze za wcześnie
Wzięłam clo id 5 dc więc pewnie owu będzie później [emoji120]

Do góry