reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oo matko kochana
Tyle.musisz czekac, nie.zrozum.zle ale.od tego czekania to.zeby nos ci.nie odpadl...zatoki bola cholernie [emoji20][emoji20] i glowa ..

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Leki mam na zatoki wiec dam rade jakos

reklama
Hejka:-)

Nessi sama bym się nieźle przestraszyła jakby mnie to spotkalo! Oby już nigdy więcej. A z zusem to ja nie wiem skąd oni to wzięli. Wyjaśnisz wszystko i będzie dobrze na pewno.

Carmen uuuu w Polsce to pewnie conajmniej dwie wizyty u gina zaliczysz com? :-) daj znać co tam po dzisiejszej koniecznie!

Nati ja też jestem bardzo ciekawa co ci w szpitalu powiedzą. Daj znać koniecznie. Może już zostaniesz i będą indukować?!

Nuria no ja nie wytrzymam! Ja tu z nadzieją na dwie kreski się obudziłam a ty nawet teściku nie masz jeszcze ech. Trzymaj siuśki pamiętaj!

Arte pięknie jajko urosło, mam nadzieję że drugie nadgoni i pękną dwa:-)

Lusia ale realia szok:-/ nawet nie wiedziałam że to trzeba tyle czekać. A teraz wiosna i będziesz się męczyć z zatokami, bo wszytko zaczyna pylić

Czy wy wiecie co się działo wczoraj na stronie H&M? Kuźwa jakiś błąd na stronie był i wchodziły po 4 kody promocyjne. Babki zamówienia na 1000 zł robiły i miały po 65% zniżki. Moja siostra się mnie pytała czy coś chce i tylko jeden komplet zamówiłam:-( żebym wiedziała to bym tyle rzeczy zamówiła, po prostu w większych rozmiarach. Szok.
Plukam zatoki leki i tak musze brac mecze sie juz od podstawowki potem ta operacja jak mialam torbiele cyste i polipy w zatokach po tej operacji mam rany ktore sie nie goja musze wyrobic sie z ciaza do tego czasu bo na zabieg nie moge byc w ciazy

A mnie gęba piecze [emoji38]

reklama
Do góry