reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny ma któraś z Was sprawdzony sposób na jęczmień na oku???

Rośnie mi dziadowstwo na dolnej powiece [emoji52][emoji24][emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
ślinić i pocierać złotem. Tylko to mi pomagało ...całe dzieciństwo na to cierpiałam.
Czemu tak myślisz? Daremny ten lekarz?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t1d [emoji235]
Taki, że wcale się nie zdziwię jak mi usg dowcipne zrobi w 17 tc o_O
Nessi powiedz żeby Ci dał fotę, bo chcesz synowi pokazać [emoji12][emoji1]

reklama
Ness i tu problem mam, bo nie nosze złotej biżuterii [emoji23]

Ja sobie nie przypomonam żebym miała to kiedykolwiek
A tu masz, na starość się przypałętało....[emoji52]

Uciekam laski spać
Şpijcie dobrze [emoji112]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nessi kochana powiem ci, że mi gin do 20tc zawsze docipne robił czy ten na NFZ z Leną w ciąży czy ten prywatny bo lepiej widać było wszystko... [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Nessi kochana powiem ci, że mi gin do 20tc zawsze docipne robił czy ten na NFZ z Leną w ciąży czy ten prywatny bo lepiej widać było wszystko... [emoji5]

To chyba zależy od lekarza. Mi oprócz tego nikt już nie robił. Nawet w szpitalu było przez powłoki brzuszne ...

No ja do szpitala jak trafilam to juz po 25tc i to tez mi juz przez brzuch robił ...
Ponoć te prenatalne sa przez brzuch , nie wiem bo z Leną nie byłam.

Nadal nie ma moich wyników. Zapewne ich nie będzie już dziś, dopiero rano pójdę i odbiorę.
Złe się czuję, jest mi słabo, nie wiem czy chora nie będę. Znowu.
Okresu brak. Pewnie jutro rano zawita na dzień dobry.
W naturze jest -40% na kosmetyki do makijażu:)
Ja jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży to czułam, że rozbiera mnie jakaś choroba. Cały czas miałam wrażenie, że mam stan podgorączkowy i że zaraz mnie rozłoży a mama pytała się czy nic mi nie jest bo mam wypieki na twarzy....więc twoje samopoczucie dobrze wróży:) kupuj jutro testa i sikaj czym prędzej:)

Dobry[emoji4]
Pisalam posta ale mi chyba nie dodalo[emoji52]
O dziwo rano mnie nie zalalo[emoji23] czuje stan podgoraczkowy, ale mam ok 37 stopni tylko.
Mania pocieraj obraczka zlota. Ja zawsze bralam mamy, rozgrzewalam ja pocierajac o reke i przykladalam do oka plus wiazalam czarna nitke na palcu niby metody stare ale zawsze pomagalo[emoji106]

Jade po wyniki[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Bananka to bylo by zbyt piekne[emoji23]
Tynka priv[emoji4]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Do góry