reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
To trzymamy kciuki Luska [emoji110]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Nadal nie ma moich wyników. Zapewne ich nie będzie już dziś, dopiero rano pójdę i odbiorę.
Złe się czuję, jest mi słabo, nie wiem czy chora nie będę. Znowu.
Okresu brak. Pewnie jutro rano zawita na dzień dobry.
W naturze jest -40% na kosmetyki do makijażu:)

Hej dziewczyny!

Bum śliczny maluszek :-)

Tynka tak jutro na 15:50 mam wizytę. Ale już pomału zaczynam mieć chcice :p już nawet mąż to zauważył

Jakoś tak mi dni uciekają w tej pracy. Przychodzę jakiś obiad i pranie a potem siadam przy kawie tak jak teraz :-) relaks he he

Carmen!!! Sto lat sto lat
[emoji169] [emoji169] [emoji169] [emoji320] [emoji320] [emoji322] [emoji322] [emoji253] [emoji253] [emoji295]
Trzymam kciuki za piątkowa wizytę!!

No i kochane ciężaroweczki :-) cały czas myślę o was

I te co zostały na placu boju

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

nuria a mozw sikniesz z rana ? [emoji41]

Artemida relaks hehe i spać [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t1d [emoji235]

Bum nie warto bo pewnie siupnie rano. Poza tym testu nawet nie mam.
Ledwo siedzę, a nie miałam dziś męczącego dnia, nawet jak myślę to się męczę:D

nuria a mozw sikniesz z rana ? [emoji41]

Artemida relaks hehe i spać [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t1d [emoji235]
Ta wczoraj działalismy :-) trzeba było zużyć stare naboje :p bo jeszcze trefne by były

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Hej dziewczyny!

Bum śliczny maluszek :-)

Tynka tak jutro na 15:50 mam wizytę. Ale już pomału zaczynam mieć chcice :p już nawet mąż to zauważył

Jakoś tak mi dni uciekają w tej pracy. Przychodzę jakiś obiad i pranie a potem siadam przy kawie tak jak teraz :-) relaks he he

Carmen!!! Sto lat sto lat
[emoji169] [emoji169] [emoji169] [emoji320] [emoji320] [emoji322] [emoji322] [emoji253] [emoji253] [emoji295]
Trzymam kciuki za piątkowa wizytę!!

No i kochane ciężaroweczki :-) cały czas myślę o was

I te co zostały na placu boju

Dziekuje Artus [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Do góry