reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum- twój gin powinien Ci wystawić skierowanie na cc już koło 36 tc , naciskaj na niego i wtedy nawet jak poród się zacznie w domu to szybko do szpitala i zrobią cc , tez bym się bała o bliznę na macicy i jeszcze twoje ciśnienie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Tak tak nadal nie urodziłam :-(

Carmen - sto lat kochana :-)

Agnesis - znowu przeziębienie No ale poszłaś do pracy i wszyscy tam kichają i smarkają na ciebie , mnie złapał znowu katar :-/

Bum- super super , pij i pij mam to samo tyle ze ja już na końcówce

Nuria- a Ty testujesz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Misio [emoji4][emoji4]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hejka słoneczka:-*

Carmen życzę Ci wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, miłości, radości i spokojnej ciąży:-*

Bum piękny dzidziol! Chłop jak nic:-) we trzy z Nati musimy dużo pić bo u mnie ostatnio też była dolna granica ilości wód płodowych. Mam nadzieję, że za tydzień już będzie dobrze. U mnie jest tak, że jak przychodzi dziewczyna po cc to pisze w historii choroby, że nie wyraża zgody na próbę porodu siłami natury i robią cięcie. Jak chce spróbować rodzić naturalnie to nie pisze nic wtedy tylko próbuje. A ty jakie masz plany?

Nati ale uparciuch he he. A ostatecznie kiedy masz iść do szpitala? Jak zaczyna się robić rozwarcie to może samo sie ruszy lada dzień.

Nuria jak okres nie przyjdzie do jutra to siknij na patyk!

Agnesis wrr okropne przeziebienie:-/

Nessi a ty dziś masz wizyte czy jutro? Czekamy na relacje:-)

Mania jak tam z mężem? Przeszło mu? U mnie zawsze seks na zgodę jest ha ha ha

Arte jutro kolejne podglądanie jajek?

Lusia mam nadzieję, że z babcią wszystko dobrze. Może te kłopoty z oddychaniem to sprawka przeziębienia też.

Ja walczę z obiadem. A jutro chyba spróbuję zrobić bigos:-) tak mnie naszło po Nurii kapuście!:-)
Dziękuję [emoji8]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Dziewczyny zaliczylam urodzinowe bardzo silne mdlosci, juz lecialam do lazienki zeby puscic pawia ale slina wylecialala ahhaaa.
Mam nadzieje,ze nie bedzie ich czesciej bo ocipieje

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Dziewczyny zaliczylam urodzinowe bardzo silne mdlosci, juz lecialam do lazienki zeby puscic pawia ale slina wylecialala ahhaaa.
Mam nadzieje,ze nie bedzie ich czesciej bo ocipieje

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
To dopiero początek [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t1d [emoji235]

Wlasnie przyszedl mi sms ze mam juz wyniki do odbioru. Za pol godziny bede w domu to sprawdze na laptopie. Az sie boje[emoji52]
Leje od rana u mnie. Okresu brak jak na razie, ale spokojnie dzien sie jeszcze nie skonczyl[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

nuria i niech nie przychodzi !
Jakie badania robilas?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Carmen dziecko dalo Ci prezent urodzinowy[emoji23]
Ale Bum dobrze mowi to dopiero poczatek, obys dobrze podróż do Polski zniosla chociaż[emoji8]

Bum na poczatek morfologie i tsh.
I z tsh pojde do gina i zobaczymy co on powie aby jeszcze zrobic

reklama
Myslalam, ze jakaś betke robilas [emoji6]

Do góry