reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca dzień dobry [emoji8]
Następna @ ? ...
A myślałam , że w trójkę wrocicie [emoji12]

Anula no u mnie dziś też pięknie , mam nadzieję , ze w niedzielę też tak będzie [emoji4]
Gdzie się to szwendalas?

reklama
Dzień dobry
Niepisałam ale czytałam :) wczoraj po pracy miałam wypad z koleżankami wróciłam późnym wieczorem , chociaż na chwile zapomniałam o staraniach i ciągłym czekaniu
Bum- twoja to ranny ptaszek , u nas tez katary kurde udanej imprezki
Lux- jesteś w stanie pracować z takimi Mdłościami ?
Ja już zupka zrobiona , zaraz do szkoły po Nadie a potem po maksia jeszcze tylko sprzątanie ale tylko trochę w końcu dziś wole , a jutro do pracy jej jak ja chodzę w kratkę
Dziś 23dc i mam wesele za pare dni
Anula - to do dzieła dziś oczywiście spontanicznie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie, ale musze..nic na to nie poradze, dopiero na koniec sierpnia moge isc na l4, ale jak sie zle czuje to szybciej zamykam i juz

Dziękuję Luxi teraz dopiero tak naprawdę zaczynamy starania. W ostatnim cyklu płodne wypadły na dni ślubu i całego tego szalenstwa wiec nawet nie myslelismy o tym... Teraz witaminki obserwowanie może testy badania. A Ty jak się czujesz kochana?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia!!!!! bede mocno trzymac kciuki! ja dzis sie czuje ok, mdlosci mam male, moze temu, ze mma pelny zoladek, jestem na duphastonie i euthyroxie i licze, ze tym razem bedzie wszystko dobrze, wczoraj byl hardkor, bardzo mnie mdlilo

reklama
Do góry