reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania mnie tez drażni jak podkład zmienia kolor. Mam jeden nie pamietam jakiej firmy, jasny jak cholera, a po jakims czasie widzę pomarańczowe smugi [emoji35] i sie zastanawiam jak to możliwe [emoji53]

To się raczej nie powinno zdarzać by drogich podkładach, ale niestety [emoji52]
Kupisz podkład za 40 zl i sie go kurde używać nie da

Ja póki co mam 3 faworytów: Affinitone, loreal mstch perfection i wake me up
Na większe wyjścia zagęszczam je dermacolem [emoji16]
Choc nie mam jakiejś bardzo problematycznej cery

Zaczęłam dzisiaj łykać castagnus bo sie okazało ze ma wiecej niepokalanka niż cyclodynom i jest 2 raxy tanszy ale to chyba niemožliwe zeby mnie po jedej dawce jajnik ćmił czy bolał [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Mania ten co mi ciemnieje to z rimmel lasting finish, wzięłam go bo miał najjaśniejszy odcień i byl taki płynny, myślałam ze bedzie lekki, a tu doopa [emoji52]
Teraz kupie z La roche toleriane teint, tylko póki co jasnego koloru u mnie w aptece brak wiec poczekam, bo mi sie nie pali [emoji6]
Mania a moze to nie jajnik. Mnie przy @ jelita tak napieprzaja, ze wydaje mi sie ze to w jajkach, a to jednak nie to [emoji52]

Ja w ogóle nie używam podkładu, jedynie puder w kamieniu i tyle:) ale ciężko o dobry podkład niestety, każdy ma jakieś tam wady jak dla mnie:)

Mania ten co mi ciemnieje to z rimmel lasting finish, wzięłam go bo miał najjaśniejszy odcień i byl taki płynny, myślałam ze bedzie lekki, a tu doopa [emoji52]
Teraz kupie z La roche toleriane teint, tylko póki co jasnego koloru u mnie w aptece brak wiec poczekam, bo mi sie nie pali [emoji6]
Mania a moze to nie jajnik. Mnie przy @ jelita tak napieprzaja, ze wydaje mi sie ze to w jajkach, a to jednak nie to [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja w ogóle nie używam podkładu, jedynie puder w kamieniu i tyle:) ale ciężko o dobry podkład niestety, każdy ma jakieś tam wady jak dla mnie:)
A to szczęściara z Ciebie [emoji106]
Polecam Banana loose powder z wibo
Fajnie kryje i ma fajny kolor
Zakochałam sie w nim [emoji7]
I cene ma śmieszną

Mania mam z Synergena antybakteryjny i jak dla mnie super jest:) z wibo mam żel do brwi:) ale popatrzę też podkłady teraz:)
A korektor pod oczy jaki polecacie? Bo szukam jakiegoś dobrego

Ja dopiero weszłam do domu. Korki były A jeszcze musiałam zrobić zakupy. Po wizycie ok, szyja długa i zamknięta,przepływy też w porządku i blizna 4mm. Jest tylko jeden minus wyprawy . Wizyta kosztowała 300 zł. Ja ochujeje. Ale nic nie poradzę. Ze to pierwsza wizyta w tej przychodni więc konsultacja+usg =300, choć gdyby chciały to rozbić to 450

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania mam z Synergena antybakteryjny i jak dla mnie super jest:) z wibo mam żel do brwi:) ale popatrzę też podkłady teraz:)
A korektor pod oczy jaki polecacie? Bo szukam jakiegoś dobrego

Ja mam korektor Bell hypoalergenicjestem zadowolona
Ale nie mam tez dużych wymagań

O ten

1489780512-aaaaaa.jpeg

reklama
Ja dopiero weszłam do domu. Korki były A jeszcze musiałam zrobić zakupy. Po wizycie ok, szyja długa i zamknięta,przepływy też w porządku i blizna 4mm. Jest tylko jeden minus wyprawy . Wizyta kosztowała 300 zł. Ja ochujeje. Ale nic nie poradzę. Ze to pierwsza wizyta w tej przychodni więc konsultacja+usg =300, choć gdyby chciały to rozbić to 450

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cena zabójcza [emoji52]

Ale najważniejsze że wsio ok [emoji106][emoji110]

Do góry