reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania szkoda że @ przyszła:(

Nie zapisałam się do gina, bo nie ma miejsc. W przychodni przyjmuje dwóch lekarzy z czego jeden jest na zwolnieniu do przyszłego tygodnia:( babka w recepcji mi powiedziała że boi się już odbierać telefony od pacjentek bo wszystkim musi odmawiać. Mówiła że w połowie przyszłego tygodnia może będzie lżej już, jak jeden wróci ze zwolnienia i akurat to jest mój gin, tyle że ja na przyszły tydzień mam termin okresu na 23.03. Zobaczymy przez weekend jak będzie, najwyżej gdzieś prywatnie pójdę.

Teraz jak pójdę do gina to nie wyjdę z Jego gabinetu jeśli mi nie zleci jakiś badań, lub tego że ma mnie pokierować co mam robić itp. Koniec tego użalania się nad sobą co miesiąc że @ przyszła. Może faktycznie wystarczy tylko jakaś stymulacja choćby tym clo czy innym specyfikiem i będzie ciąża, a ja siedzę na dupie i nic nie robię.
No, to taki mam plan:)

Dziewczyny dzięki, ja wiedziałam że @ przyjdzie i nie jest mi z tego powodu nawet przykro [emoji52][emoji12]
Tylko mnie wk**wia to że cykl bez leków mam krótki i póki co nic się nie poprawia
Castagnusa kupiłam wczoraj, ale dong mi pewnie na ten cykl nie przyjdzie
Dlatego też z clo dam sobie na razie spokój

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania a donga nie da rady kupić stacjonarnie w aptece? Bo sama musze kupić, i nie wiem czy tylko zamawiać można?

Głowa do góry, w tym roku na pewno zajedziemy, bynajmniej zrobimy wszystko w tym kierunku!

Mania a donga nie da rady kupić stacjonarnie w aptece? Bo sama musze kupić, i nie wiem czy tylko zamawiać można?

Głowa do góry, w tym roku na pewno zajedziemy, bynajmniej zrobimy wszystko w tym kierunku!
Wiesz co u mnie w aptece nawet o tym nie słyszeli
A w gemini tylko wysyłkowo [emoji52][emoji35]
Dzwoniłam do sklepu zielarskiego, to Pan stwierdził że to bardzo specyficzne zioła i on ich specjalnie dla mnie i tylko dla mnie nie sprowadzi [emoji35]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Do góry