reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati a wiesz kiedy miałaś owu? Czy faktycznie zaszłaś szybciej czy tylko młody tak szybko rośnie. Obyś zdążyła urodzić naturalnie... [emoji6]

Agnesis - chodzi o to co komputer pokazuje ....

a3327a78b76802664a85ff2f696545ed.jpg

Tu wyprzedza o 3 tygodnie termin porodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

92Tynka92 z mężem w pracy ale widzimy się tylko na przerwie :p on w innej części hali pracuje :p ale i tak fajnie być razem :)
Jego coś teraz przeziębienie łapie... akurat teraz jak zastrzyki biorę :(

Reszta po staremu - @ chyli się ku końcowi

Jak moja gin zobaczyła te wyniki to mówi ze może to makrosomia i kazał zrobić jeszcze raz , kolejne usg trochę zmniejszyło wagę i wydłużyło termin do 23.03 to i tak jest dwa tygodnie przed terminem .....

d1ec56fe235bda34f9e8e4094f25fe03.jpg

Bum w pepco są fajne kule ledowe.
Nati u mnie z młodą twierdzili że przekroczyła 4kg ale na wywołanie porodu wysłali mnie dopiero tydzień po terminie a ponieważ nic nie drgnęło zatrzymali mnie na tydzień w szpitalu i dopiero dwa tygodnie po terminie ostatniego dnia 42tc skutecznie wywołali. Chodziłam z nią 9,5mc [emoji23] teraz się wcale nie nastawiam hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene - idź na zakupy może nerwy troszkę ustąpią :-)

Agnesis - wiem kiedy miałam ow w 12 dc robiłam test , Maks tez nie był mały urodził się według usg , a nie według om , czyli 7 dni przed terminem i ważył 3900g , niby każde kolejne dziecko jest większe , do wtorku jeszcze liczę na to ze się samo ruszy :-)

reklama
Do góry