reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene mógł Ci dac wcześniej namiar ma tego super znajomego i powiedzieć żebyś w danym tygodniu zrobiła tam usg i dopiero wtedy bedzie ustalal kiedy termin cc. Zdzierstwo i nic więcej.

A u Malutkiej jest ryzyko jakichś wad, czy póki co wszystkie badania dobrze wychodziły?

Niby wysłał mnie na usg do.szpitala do siebie Ale czemu nie zrobili tam tych przepływów. Dziwi mnie że w takim razie drugi raz tam nie mogę pójść. U małej niestety w dalszym ciągu ryzyko tej maloplytkowosci :( .... Ja niedługo oszaleje

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen24l dawaj testa!
Ja robiłam w 6+ więc ma moje spokojnie możesz porobić w Polsce [emoji6]

Rene to jest właśnie u nas żerowanie na ludzkiej tragedii. Wiadomo że człowiek martwi się, dla dziecka zrobi wszystko i taki rodzić nie wybavzyłby sobie potem gdyby okazało się że mógł zrobić coś więcej a na tym Ci lekarze zarabiają.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi brak słów już. Wiadomo że zrobię to usg i pójdę na wizytę Ale ostatni raz chodzę do tego zdziercy

A tak w ogóle dziewczynki to kolejny dzień, kolejne wyzwania, trzeba cieszyć się tym co nam dane. Wrzucić na luz bo inaczej to wszystko bez sensu
Dla każdej z was [emoji477][emoji510][emoji513]

Racja

Nie ma się co martwić na zapas tym co jutro
Życie i tak nas zaskoczy [emoji16][emoji106]
Takie już ono jest
Raz czarne raz białe a raz kolorowe ale ważne żeby nie było szaro bure [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ostatnia edycja:
Hej kochane [emoji4]

Carmen piękny test ! [emoji7]
Co do badań to ja mam na NFZ i one takie ubogie ...
Ale miałam vdrl , hiv , grupa krwi , toxoplazmoza tam igm , igg , hbs i jakieś hcv-wzw typu c.
A jutro ide na glukoza , morfologia , mocz [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

Nati okna umyj [emoji14]

Rene tyle za wizytę to on się powinien dopasować do ciebie i zapytać kiedy Pani by chciała cc , faktycznie zdzierca i to masakryczny....

Mnie naszla od rana ochota na cheetosy serowe i tak leże i wcinam , śniadanie zrobilam to leży dalej..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

A tak w ogóle dziewczynki to kolejny dzień, kolejne wyzwania, trzeba cieszyć się tym co nam dane. Wrzucić na luz bo inaczej to wszystko bez sensu
Dla każdej z was [emoji477][emoji510][emoji513]

Dzieki za kawe ale cos mi nie podchodzi,bez wzgledu ile jej wsypie wydaje mi sie jałowa [emoji1][emoji1][emoji1]
Wlasnie pozarlam focaccie z cebulka,bo fasolka zaczyna zzerac

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi brak słów już. Wiadomo że zrobię to usg i pójdę na wizytę Ale ostatni raz chodzę do tego zdziercy

Sprawdzenie tych przepływów to nie jest nic skomplikowanego. Ja poszłam po prostu prywatnie na usg do lekarza z certyfikatem i dokładnie sprawdził. Teraz też będę szła jakoś pod koniec miesiąca. Kurde musze się zapisać.

Hejka:-)
Witam was kobietki w ten piękny słoneczny dzień:-*

Rene no trafił ci się typowy zdzierca kasy:-( nie wiem co powiedzieć. Skoro byłaś na wizycie to od razu powinien zrobić to usg z przepływami i powiedzieć Ci coś konkretnego. No brak mi słów.

Carmen ale piękny teścior! Kreski ciemnieją extra. O badaniach już dziewczynki napisały:-) możesz dorzucić tsh dla spokoju ale nie koniecznie. Ja robiłam badania w 12 tc bo dopiero w 8 tc mi kartę założył i zlecił co mam zrobić.

Nati ale Adasiowi w brzuszku dobrze:-) chce jeszcze podrosnąć widocznie.

Siwa u nas to jak w rodzinie:-) zobaczysz z resztą sama. Atmosfera naprawdę jest super.

Dorcia jak tam u ciebie?

Nuria liczysz kaca po imprezie urodzinowej? Przeziębienie przeszło?

Majka nadal gardło boli? Jakbyś zbierała zamówienia na kocyk i poduszkę z minky to daj znać. Chętnie zamówię:-)

Bum a mnie teraz ciągnie do słodkiego...mogłabym nic innego nie jeść tylko ciastka jakieś i lody...muszę się hamować bo tylko zapalenia pęcherza mi teraz by brakowało.

Lusia pisz z nami częściej:-) w końcu tsh opanowane! Mam nadzieję, że dobrze dobrane leki już nie pozwolą szaleć tarczycy.

Mania współczuję bardzo choroby teściowej:-( moja babcia przechodziła przez to rok temu. Miała usuwanego raka jelita cienkiego plus nerkę bo tam już był przerzut. Potem od czerwca do końca listopada jeździła na chemię. Wyglądała i czuła się okropnie, ale na szczęście już jest wszystko dobrze.

Uczę się robić kotka na szydełku:-) podejrzewam, że dość długo mi zejdzie bo bardzo duży wychodzi. Jak skończę, to się pochwalę:-)

reklama
Hejka:-)
Witam was kobietki w ten piękny słoneczny dzień:-*

Rene no trafił ci się typowy zdzierca kasy:-( nie wiem co powiedzieć. Skoro byłaś na wizycie to od razu powinien zrobić to usg z przepływami i powiedzieć Ci coś konkretnego. No brak mi słów.

Carmen ale piękny teścior! Kreski ciemnieją extra. O badaniach już dziewczynki napisały:-) możesz dorzucić tsh dla spokoju ale nie koniecznie. Ja robiłam badania w 12 tc bo dopiero w 8 tc mi kartę założył i zlecił co mam zrobić.

Nati ale Adasiowi w brzuszku dobrze:-) chce jeszcze podrosnąć widocznie.

Siwa u nas to jak w rodzinie:-) zobaczysz z resztą sama. Atmosfera naprawdę jest super.

Dorcia jak tam u ciebie?

Nuria liczysz kaca po imprezie urodzinowej? Przeziębienie przeszło?

Majka nadal gardło boli? Jakbyś zbierała zamówienia na kocyk i poduszkę z minky to daj znać. Chętnie zamówię:-)

Bum a mnie teraz ciągnie do słodkiego...mogłabym nic innego nie jeść tylko ciastka jakieś i lody...muszę się hamować bo tylko zapalenia pęcherza mi teraz by brakowało.

Lusia pisz z nami częściej:-) w końcu tsh opanowane! Mam nadzieję, że dobrze dobrane leki już nie pozwolą szaleć tarczycy.

Mania współczuję bardzo choroby teściowej:-( moja babcia przechodziła przez to rok temu. Miała usuwanego raka jelita cienkiego plus nerkę bo tam już był przerzut. Potem od czerwca do końca listopada jeździła na chemię. Wyglądała i czuła się okropnie, ale na szczęście już jest wszystko dobrze.

Uczę się robić kotka na szydełku:-) podejrzewam, że dość długo mi zejdzie bo bardzo duży wychodzi. Jak skończę, to się pochwalę:-)
Ech gardło, katar, mdłości, brzuch boli okresowo bólu dupy mi brakuje [emoji20]

Do góry