reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

@xBUMx podaję dane do tabelki
Mieszkam w Karlsruhe
32 (jeszcze) lata
12 cs
Nastepna@ 9.04
1 aniołek [emoji22]
Synek Igorek z 09.06.2010
Chyba wszystko [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Później dopisze [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]

reklama
Bum gdybym miala blizej to bym wpadla[emoji106]
Lody, szampan no poezja[emoji7][emoji6]

Tesciowa mi przyslala sms cytuje "wiem ze dzis sa twoje urodziny ale nie bede skladac ci zyczen" [emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tesciowa mi przyslala sms cytuje "wiem ze dzis sa twoje urodziny ale nie bede skladac ci zyczen" [emoji23]

Odpisz jej nawet bym nie podziękowała .. Co za babsko... [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]

No nie wierzę że ludzie mają taki tupet! Mogła równie dobrze napisać "wszystkiego co najgorsze z okazji urodzin " i co na to twój? współczuję relacji na szczęście teściowa to nie rodzina.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mowiac o tesciowych to moj wczoraj do mnie mowi :
Moge mojej mamie powiedziec,ze jestes w ciazy???
A ja mu mowie: powiedz,ale.niech nie gada na pol osiedla!!!!!
Później zreszta sama jej powiedzialam,ze ma nie paplac.
W ogole mojemu mezowi nie wierzyla,ze zaszlam..jakbym kurde zarty sobie z tego stroila [emoji16]
dowiedziala sie na.samym koncu.

Kurde laski krew mi z nosa siupnela, z mala w ciazy tez mialam takie przeboje a najgorzej.w.nocy ze sie mokra budzilam....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria wszystkiego najpiekniejszego [emoji259][emoji258][emoji257][emoji272]
I tlustych krech za 2 tygodnie [emoji110][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dzis odebralam wyniki mojego nieszczesnego tsh i uwaga..... spadlo!!!!!!!!!! Z 3.5 na 1.3 [emoji2] ale sie ciesze.

Dzisiaj mnie cos mdlosci mecza [emoji13][emoji13]

Witam nowe kolezanki [emoji4]
Watek sie rozbujal [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria co za baba okropna. To już faktycznie mogła nic nie pisać:-/ ja na swoją nie powiem złego słowa, przynajmniej narazie he he he.

Mum no teraz TSH masz książkowe jak dla kobiety w ciąży! Super:-)

Rene kciuki zaciśnięte:-) czekamy

Siwa witam:-* bardzo dobrze, że dołączyłaś! Będzie komu kolejnych dwóch kresek gratulować.

Bum u mnie obiad prawie taki sam:-) też rybka, surówka plus warzywa na patelnie. Mniam!

Ja jutro mam ambitny plan. Muszę posprzątać i to już tak dokładnie się postaram. Cały dzień mam na to, bo mąż jedzie do pracy na 24h. Już nie mogę patrzeć na ten syf:-/ zaczyna ogarniać mnie panika, że nie zdążymy ze wszystkim.

Do góry