reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Coś Ty :) w necie wczoraj zamówiłam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli mnie też pozostaje zamówić [emoji16]
Ale jeszcze jutro zerkne w zielarskim koło szpitala ale znając moje szczęście nie będzie [emoji52][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Czyli mnie też pozostaje zamówić [emoji16]
Ale jeszcze jutro zerkne w zielarskim koło szpitala ale znając moje szczęście nie będzie [emoji52][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ja to nawet nie wiem,że jest Koło szpitala zielarski :) Czasem nadal jeżdżę z nawigacją bo nie ogarniam ulic :) w necie za donga zapłaciłam 22 zł.

Dorcia ponoć donga się bierze po krwawieniu , ale ja bralam do 5dc po 1tabl a potem po 2tabl do 15dc bo nigdy nie wiedziałam kiedy u mnie owu jest.
Krwawienia nie powinien wydłużyć [emoji6]

Nati jak tam? [emoji4]

Rene no to kciuki , pochwal się po wizycie [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]

Ja to nawet nie wiem,że jest Koło szpitala zielarski :) Czasem nadal jeżdżę z nawigacją bo nie ogarniam ulic :) w necie za donga zapłaciłam 22 zł.

W necie znalazłam że niby jest
Ale nigdy mi się nie rzucił w oczy

Ja 12 lat tumieszkam a i tak jeszcze nie wszystkie ogarniam [emoji12][emoji23][emoji23]

Dorcia ponoć donga się bierze po krwawieniu , ale ja bralam do 5dc po 1tabl a potem po 2tabl do 15dc bo nigdy nie wiedziałam kiedy u mnie owu jest.
Krwawienia nie powinien wydłużyć [emoji6]

Nati jak tam? [emoji4]

Rene no to kciuki , pochwal się po wizycie [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
No i fajnie :) Dorcia se lyknie :) czytałam,że śluzu po nim sporo :) a chęci na sexy też większe? :D

No i fajnie :) Dorcia se lyknie :) czytałam,że śluzu po nim sporo :) a chęci na sexy też większe? :D

No ja miałam prawie cały cykl dużo i wiecznie jak płodny [emoji38]
U mnie tam z seksem było różnie [emoji23]

Arte- miłej pracy

Nuria - zazdroszcze tych 25 lat :-)

Rene- powodzenia na wizycie :)

No ja po wizycie i ktg , jakies tam ruchy był macicy , wogole jakoś nie wierze w to ktg :-/, rozwarcie w środku jest , a szyjka nadal 2cm i zamknięta , bądź mądry i pisz wiersze , za tydzień wizyta ale gin powiedziała że do 20 mam urodzić jak nie to dostanę skierowanie na wywołanie albo cc :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
M_ania w suszu jeszcze jest dobry lekarz :) nie pamiętam jak się nazywa :) ale opinie ma bardzo dobre :)

Też o nim czytałam na grupie "mamusie z iławy"
Bardzo go dziewczyny chwalą
Ja póki co podziałam od nowego cyklu z dongiem i mam jeszcze clo na jeden cykl więc póki co do lekarza nie mam potrzeby iść [emoji16]

Do góry