Carmen24
Fanka BB :)
Siwa nooo a jeszcze wczoraj beczalam,tak ta szyjka mnie wkurzyla [emoji1]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clo zrobilo swojeCarmen ja pier... az mi łzy poleciały [emoji44] normalnie szok szok gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] nie mogę wyjsć z podziwu [emoji7][emoji7][emoji7]
Super Kochana [emoji7] cieszę się razem z Tobą. Ja jeszcze mam cień nadziei ale tylko cień. Sikne jutro o ile @ wcześniej nie zawitaSiwa nooo a jeszcze wczoraj beczalam,tak ta szyjka mnie wkurzyla [emoji1]
Trzymam kciuki !!! [emoji110][emoji110]Super Kochana [emoji7] cieszę się razem z Tobą. Ja jeszcze mam cień nadziei ale tylko cień. Sikne jutro o ile @ wcześniej nie zawita
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to chyba w kolejce do sklepu po bułki będę następna [emoji6] ....Hejka!
Carmen dzięki tobie mam piękny początek dnia! Gratulacje kochanie! Mówiłam Ci, że ja też miałam bardzo nisko szyjkę! Kreski przepiękne!!!!:-* rośnij zdrowo do listopada. Na kiedy termin wypada?
Anula, Agnesis jesteście następne w kolejce:-)
Nessi, Majka róbcie interes i szyjcie na zamówienie:-) już pierwszą klientkę na pewno będziecie miały, bo jak zobaczyłam ile muszę zapłacić za ochraniacz, kocyk i poduszkę minky to mnie wcięło. Wolę wam zapłacić.
Ness nie Kuś , bo wiesz że mieszkasz niedaleko i w każdej chwili mogę być [emoji13]Jak świętować to świętować ..bo popić nie można, ale żreć wypada
Zobacz załącznik 798432