reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum karmi zawiera allohol[emoji53]

Ja zaliczylam wczoraj ostatni seks i tyle juz mam dosc bzykania w tym miesiącu[emoji23]
Zawsze marzylam o tym aby urodzić dziecko zimą, na Swieta Bożego Narodzenia...w tym roku juz mi sie to nie uda. Mam nadzieje ze chociaz zajde tego roku.
Spac nie mogę tak mnie gardlo boli.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Carmen czekam na Twój test [emoji16]

Majka ....jaką masz tą maszynę do szycia ? Zastanawiam się nad kupnem singera ...
Link do: MASZYNA DO SZYCIA SINGER BRILLIANCE 6180 komputer tylko za cholerę nie widzę pedału do regulacji szycia i pewnie trzeba dokupić samemu.
O kurczaki maszyna na wypasie ale takie trochę widzimisię bo połowy ściegów się nie używa a resztę jak się człowiek zna to ustawi też na mojej tylko ze pokrętłem a nie guzikami. Ma udogodnienia i napewno jest godna uwagi. Jak się naumiem to też pomyślę o takiej dla wygody jeżeli będę dalej tak często używać [emoji23] na zdjęciu jest pedał ale w akcesoriach nie jest wymieniony. Musisz wejść w instrukcje obsługi i przeczytać czy jest na wyposażeniu ale one nie są drogie. Powiem Ci że przy zakupie kolejnej maszyny wezmę ja pod uwagę bo ogólnie to się opłaca. Jak Cie stać to bierz. To jest jak że wszystkimi sprzętami jakbym miała kupować nową to też bym już zainwestowała w coś lepszego i bardziej nowoczesnego. A ja mam taką :
1489220012-aaaaaa.jpeg

Moja koleżanka kupiła wczoraj łucznika za 420zł chociaż bardziej teraz polecane są te z Lidla a cena ta sama no ale ona stwierdziła że jak ja mam łucznika to jest najlepszy [emoji23] a ja kupiłam za 200 na próbę byle co hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tych z Lidla nie polecała koleżanka i innego wątku, bo pracuje tam i mówi, że ten sprzęt siada, zwłaszcza te maszyny bo one nie pierwszy raz się pojawiają. Kasy nie zwrócą tylko odsyłają do serwisu i 2 miechy na maszynę czekasz. Dlatego zrezygnowałam z tej z Lidla.
Mówisz, że nie głupia ?
No ja bym chciała coś takiego na lata już ...w sumie to będzie prezent od mojej mamy bo się uparła.
Twoja też super ...mniej chyba wydziwień tam ma ...prostsza w obsłudze ?
Moja matula to krawcowa, więc mnie jakoś tam pokieruje ..

Tych z Lidla nie polecała koleżanka i innego wątku, bo pracuje tam i mówi, że ten sprzęt siada, zwłaszcza te maszyny bo one nie pierwszy raz się pojawiają. Kasy nie zwrócą tylko odsyłają do serwisu i 2 miechy na maszynę czekasz. Dlatego zrezygnowałam z tej z Lidla.
Mówisz, że nie głupia ?
No ja bym chciała coś takiego na lata już ...w sumie to będzie prezent od mojej mamy bo się uparła.
Twoja też super ...mniej chyba wydziwień tam ma ...prostsza w obsłudze ?
Moja matula to krawcowa, więc mnie jakoś tam pokieruje ..
Ta co teraz wkleiłaś ma nawet wymieniony pedał na wyposażeniu a tamta ma na zdjęciu ale nie wiem czy nie trzeba osobno dokupić. Moja wydawała mi się najprostsza w obsłudze ale tak na prawdę to twoja ta pierwsza jest tak samo prosta tylko ma dodatkowe udogodnienia. Jak masz mamę która ci pokaże co i jak to tym bardziej bierz lepszą. Łucznik też teraz nie ma dobrych opinni. Moja następna też na pewno będzie singer ale co do wyboru który model to już byś musiała pogadać z kimś kto szyję za kasę. Oni mają dużą wiedzę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na pierwszym zdjeciu to praktycznie po minucie, a na drugim po 3

Nawet nie placze, w takim qrwa szoku jestem.

Jak mala mleko pila zostawilam ja sama i polecialam do apteki, facet zyczyl mi powodzenia takze wiecie dziewczynki, bedziemy mieli dziecko kur...a mac. Ooo wlasnie teraz jak wam pisze to placze, bo sie z wami zzylam [emoji173]
1489222033-aaaaaa.jpeg

1489222043-aaaaaa.jpeg

A tu ten apteczny

Bog mnie wysluchal [emoji33][emoji33][emoji33]
1489222081-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry