Artemida90
Fanka BB :)
Jeśli będzie kiedy się starać chyba że ja będę budzić mojego, albo on mnie jak wróci z pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahaha no jo a z kąd wiesz może z czasem uda wam się jakoś zgrać zmiany [emoji6]Jeśli będzie kiedy się starać [emoji14] chyba że ja będę budzić mojego, albo on mnie jak wróci z pracy
No to skomplikowany czas przed wami oby i owocny [emoji3]Właśnie przeszło u nas gradobicie
Majka no zobaczymy. Może zrobią nam zmiany razem :-) do tego jeszcze dojdzie aplikacja zastrzyków... Jakoś będziemy musieli wszystko zgrać. No i wizyty na usg
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Za tydzien mi wezmie forme zeba tego co.bedzie juz na stale.Arte no teraz po zastrzykach na pewno będzie piękna owu:-)
Carmen długo jeszcze będzie cię męczył ten dentysta? Też nie cierpię tam chodzić. Chyba bardziej się boję grzebania w zębach niż porodu.
Jutro pocykam , dzisiaj mam dzień bałaganu [emoji23][emoji23] a teściowa jutro przychodzi z teściem a misie nie chce sprzątac [emoji48]Arte gratuluję pracy !!! I czekamy na zastrzyki Tym razem musi się udać!
Carmen...rano chcę tu testa oglądać [emoji14]
Bum poka efekty remonta ...
U Nas K chce robić remont sypialni w 2 dni. Malowanie, zmiana panela, zerwanie fototapety, zakup nowego wyrka do spania. Musimy zrobić kącik dla malucha ....a miejsca brak.
Nessi ja Cie lovam, ale co ty chcesz ogladac ??Arte gratuluję pracy !!! I czekamy na zastrzyki Tym razem musi się udać!
Carmen...rano chcę tu testa oglądać [emoji14]
Bum poka efekty remonta ...
U Nas K chce robić remont sypialni w 2 dni. Malowanie, zmiana panela, zerwanie fototapety, zakup nowego wyrka do spania. Musimy zrobić kącik dla malucha ....a miejsca brak.
Czekam na Twoje krechy niuniaNessi ja Cie lovam, ale co ty chcesz ogladac ??
Lubujesz sie w vizirach ?? [emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom