reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
KWIECIEŃ:
26.04: Tynka - wizyta u lekarza
27.04: Jugo - monitoring
27.04: Julia - monitoring
27.04: Lux - podgląd kropka
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

tynka: powodzenia dzisiaj :) Daj znać co i jak :)

karola: bardzo ładna glukoza! :)

xbum: u mnie też słońce na niebie, ale okropnie zimno :\

Hejka:-)

Lux o ja jutro będziesz oglądać kropkę! Suuper:-) trzymam kciuki.

Tęczowa trzymaj się kochana. Serce pęka jak myślę o tobie. Mam nadzieję że w końcu lekarza zepna tylki i coś wymyśla sensownego żebyś nigdy więcej przez to nie musiała przechodzić.

Karola to dobry wynik glukozy przecież :-)

Bum piękna fryzurka i super kolor! Mężowi się podobało?

Anula śnieg? U mnie słońce piękne, wiatr dosyć chłodny ale pogoda i tak spacerowa.

Wczoraj ledwo przeżyłam dyżur. Taki chaos był że masakra. Dzis na 17.00 chwila prawdy. Zobaczymy co lekarz powie. U mnie już po okresie. Nie podoba mi się to ze prawdziwego okresu mam jeden dzień a potem takie średnie plamienia jeszcze 5 dni:-/ w ogóle mam skąpe okresy bardzo ale ostatnio to aż w szoku jestem.

Hejka:-)

Lux o ja jutro będziesz oglądać kropkę! Suuper:-) trzymam kciuki.

Tęczowa trzymaj się kochana. Serce pęka jak myślę o tobie. Mam nadzieję że w końcu lekarza zepna tylki i coś wymyśla sensownego żebyś nigdy więcej przez to nie musiała przechodzić.

Karola to dobry wynik glukozy przecież :-)

Bum piękna fryzurka i super kolor! Mężowi się podobało?

Anula śnieg? U mnie słońce piękne, wiatr dosyć chłodny ale pogoda i tak spacerowa.

Wczoraj ledwo przeżyłam dyżur. Taki chaos był że masakra. Dzis na 17.00 chwila prawdy. Zobaczymy co lekarz powie. U mnie już po okresie. Nie podoba mi się to ze prawdziwego okresu mam jeden dzień a potem takie średnie plamienia jeszcze 5 dni:-/ w ogóle mam skąpe okresy bardzo ale ostatnio to aż w szoku jestem.
co ten Twoj organizm odwala? trzymam kciuki za wizyte!

Tynka czekam na wieści ... :) a ten śnieg to była przesada hehe teraz za to deszcz leje :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lux- 26 grudnia to jeszcze święta w domku spędzisz :) nie ma jak się człowiek na mdłości cieszy :)
Anula- śnieg !!! to trzeba na sanki , ale często niestety nasze samopoczucie od pogody zależy
Jugo - dużo odwagi przed dentystą powodzenia
Bum- u mnie rownież pięknie i słonecznie jak tam co dziś testy pokazują, fryzurka super !
Tynka- obyście dziś usłyszeli same pozytywne wieści trzymam &&&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie to jakaś depresja rano złapała , beczałam sama nie wiem o co :-/ dziś wolne wiec od raba już dwa prania , prasowanie na wieczór , obiadek dziś u mnie krem z groszku i pora , a na drugie dzieciaki chcą pizzę , pizzę zamawiam
miłego dnia dziewczyny :)

Dziś mój 20dc poziom progesteronu powinien pokazać na teście ow niby owulacje , a nie pokazuje wiec znowu podejrzewam ze coś mam z tym progesteronem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry