sroda juz coraz blizejanula: muszę się przemóc, bo kiedyś to tak odkładałam wizytę i odkładałam to się właśnie kanałowym skończyło :/ Teraz mam nadzieję, że nic nie znajdzie i będzie tylko przegląd :|
lux: pewnie, że tak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sroda juz coraz blizejanula: muszę się przemóc, bo kiedyś to tak odkładałam wizytę i odkładałam to się właśnie kanałowym skończyło :/ Teraz mam nadzieję, że nic nie znajdzie i będzie tylko przegląd :|
lux: pewnie, że tak![]()
co ten Twoj organizm odwala? trzymam kciuki za wizyte!Hejka:-)
Lux o ja jutro będziesz oglądać kropkę! Suuper:-) trzymam kciuki.
Tęczowa trzymaj się kochana. Serce pęka jak myślę o tobie. Mam nadzieję że w końcu lekarza zepna tylki i coś wymyśla sensownego żebyś nigdy więcej przez to nie musiała przechodzić.
Karola to dobry wynik glukozy przecież :-)
Bum piękna fryzurka i super kolor! Mężowi się podobało?
Anula śnieg? U mnie słońce piękne, wiatr dosyć chłodny ale pogoda i tak spacerowa.
Wczoraj ledwo przeżyłam dyżur. Taki chaos był że masakra. Dzis na 17.00 chwila prawdy. Zobaczymy co lekarz powie. U mnie już po okresie. Nie podoba mi się to ze prawdziwego okresu mam jeden dzień a potem takie średnie plamienia jeszcze 5 dni:-/ w ogóle mam skąpe okresy bardzo ale ostatnio to aż w szoku jestem.