reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)

Nati, Nessi trzymam kciuki, dajcie znać po wizytach!

Anula brak objawów jest często dobrym objawem:-) u mnie tak było właśnie.
Hehe wiesz kochana jak to jest - będzie lzej kiedy człowiek się nie nakreci [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Anula lepiej, bylam na morfo dzis rano nawet[emoji23]
Nie lubię igiel blee
Rene bede na laptopie to podam Ci linka bo z telefonu nie umiem[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć

Kciukam za wizyty [emoji110]

U mnie wiosna [emoji5]
1488270971-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Ja sie ide odchamic do siostry , mam juz nerwy w tym miszkaniu [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
7t4d [emoji188]

Witajcie

Trzymam kciuki za wszystkie dziesiejsze wizyty [emoji110][emoji110]

Nessi [emoji110][emoji110]

My po wizycie u laryngologa
Młoda ma infekcje więc mamy być za 3 tygodnie
Ciekawe jak długo się będziemy tak bujać [emoji19]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania, ty to tez sie nalatasz po tych lekarzach...matko swieta.

Ps pozarlam 4 faworki z kremem[emoji1][emoji1][emoji1]
Tesciowa przyniosla dla malej,az dziwne ihihihi no ale ze mala nie lubi to ja je wciagnelam [emoji1][emoji1]

Ness a co ty czulas po clo w trakcie owu i po ????? Jakies.bole czy tez.nic ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen wczoraj mowilas o pozytywach na drugim watku, dzis juz ich nie ma[emoji17]
Dlatego ja zawsze wzbraniam sie przes robiebiem testow przed okresem, ale tez nie krytykuje kogos kto tak robi.
Tylko rozczarowanie boli pozniej...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanko wysłałam siostrzenicę do apteki po witaminy bo mi sie skończyły i nie było tych co ja biorę i ta w aptece dała jej jakieś vita-miner prenatal + DHA od drugiego trymestru...
Myślicie , ze nie zaszkodzi ich brać czy kupić jednak nowe?

7t4d [emoji188]

Do góry